Fidesz;tragédia;haláleset;áramütés;Ráckeve;

Fideszes képviselő is életét vesztette a tömeges ráckevei áramütésben

Meggyszedés közben történt a tragédia. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Amint azt lapunk is megírta, két ember meghalt és hárman megsérültek pénteken Ráckevén egy gyümölcsösben délután egy óra körül, amikor egyelőre tisztázatlan okból áramütés érte őket.

Az RTL Híradó értesülései szerint a balesetben meghalt egyik gazda Bécsi Balázs, Ráckeve fideszes önkormányzati képviselője. Ráckeve polgármestere a csatornának azt mondta, nagyon megrendültek, így nyilatkozni sem kívánt. Egy, a véleményéért kiálló, határozott fiatalembert veszítettek el, a város saját halottjának tekinti - közölte.

Mester Csaba önkormányzati képviselő a tragédiát úgy kommentálta: „Mindenkit sokkolt a hír, hiszen egy fiatalember váratlan halála az mindenképpen megráz mindenkit. Mi a Balázzsal a bizottságból ismertük egymást, az önkormányzati bizottságban dolgoztunk együtt és valóban egy lelkiismeretes fiatalemberkét ismerhettük meg.”

A csatorna információi szerint a képviselő és munktársai pénteken éppen meggyet szedtek város szélén lévő gyümölcsösben egy úgynevezett meggyrázó gép segítségével, amikor munka közben a gép valahogy beleakadt a fent futó magasfeszültségű vezetékbe. A csatorna úgy tudja, a gép hátulján álló gazda azonnal életét vesztette.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.