Marihuána ültetvény a hétvégi házban - Videó

Publikálás dátuma
2013.10.12. 11:42
Forrás: police.hu
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és az Egri Rendőrkapitányság nyomozói 2013. október 11-én a délelőtti órákban egy összehangolt akció keretében tetten értek egy egri férfit.

A gyanú szerint L. Zsolt Eger külterületén több hétvégi házban illetve azok udvarán nemesített indiai kendert termesztett.

A férfi éppen a növények szüretelése céljából érkezett az ingatlanra, amikor a nyomozók elfogták.

A helyszíni szemle során több mint 100 tő, különböző fejlettségi fokú növényt, valamint a férfi egri lakásában tartott házkutatáskor további szárított marihuána leveleket foglaltak le a rendőrök.

Az eddigi adatok alapján a 35 éves férfi a termesztéshez szükséges lámpák és szellőztető berendezések által használt elektromos áramot is szabálytalanul vételezte.

L. Zsolt ellen - őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Szerző

Egymilliót vitt el a fegyveres - VIDEÓ

Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet a főváros XI. kerületében.

Pénteken kora délután jelent meg egy fegyveres férfi a XI. kerületi Törökugrató utcai pénzintézetben. A takarékbanki fiókban tartózkodókat fegyverével megfenyegette, s pénzt követelt. A pénztáros átadott neki egy köteg pénzt - úgy tudni, egymillió forintot - mellyel elmenekült. A rablótámadás során senkinek nem esett baja.

A férfi 30 év körüli, 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötét színű kapucnis kabátot, világos színű nadrágot, fekete színű félcipőt és fekete színű világos mintás sildes sapkát viselt. Arcát fekete sállal és napszemüveggel takarta el.

A BRFK kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-52-85 telefonszámot (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szerző

Rönkfát szállító kamion borult a 6-os úton

Rönkfát szállító kamion balesete miatt teljes szélességében lezárták a 6-os utat Dunaföldvárnál - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense péntek este az MTI-vel.

   Steinbach Zsolt tájékoztatása szerint a kamion a mezőfalvi elágazó közelében tisztázatlan okok miatt az oldalára borult, a balesetben a jármű egy utasa sérült meg. 
    Az úttesten szétszóródott a kamion rakománya. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalmat az M6-os autópálya dunaföldvári északi kijárója és az M8-as dunaújvárosi kijárója között terelik el. Az autópálya-szakasz használata az útlezárás alatt díjtalan.

Szerző