Előfizetés

Füstmérgezés egy székesfehérvári társasházban

Könnyebb füstmérgezést szenvedett két lakó egy székesfehérvári társasházban, ahol vasárnap este tűz keletkezett egy negyedik emeleti villany- és gázóraszekrényben – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a Fáy András-lakótelep egyik társasházában sűrű füst gomolygott, ezért 28 lakónak ideiglenesen el kellett hagynia az épületet. A lángok megfékezése és az épület kiszellőztetése után a lakók visszatérhettek otthonukba.

Tömegkarambol Győrnél

Az úttestre zuhant a rakomány egy jármű utánfutójáról, ez okozott balesetet az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalán vasárnap este Győrnél – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Czank Hajnalka százados elmondta: a sztráda 123-es kilométerénél szabadult el a rakomány, amelynek a vontató mögött haladó kisbusz nekiütközött. A kialakult forgalmi zavar következtében a baleset mögött mintegy száz méterre három, egy kilométerrel távolabb négy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben senki nem sérült meg.

A sajtóügyeletes hozzátette, hogy a helyszínelés ideje alatt az autópálya e szakaszán a két sáv közül csak egy járható.

Halott férfi egy borospincében

Halott férfit találtak egy borospincében Kislángon, a körülmények ismeretében a mustgázmérgezés nem zárható ki – tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a férfit a polgárdi önkormányzati tűzoltók hozták a felszínre. A helyszínre érkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.