Holttest a horgásztóban - nyomoz a rendőrség

Egy fiatal férfi holttestét találták meg egy horgásztóban Jászapátiban. Nem zárható ki, hogy a fiatalember bűncselekmény áldozata - értesült a HavariaPress.

Pénteken délben bukkantak egy holttestre a település belterületén található horgásztóban. A holtan talált fiatalembert azonosították. Az elsődleges információk alapján feltételezhető, hogy a 23 éves helybeli férfi bűncselekmény áldozata lett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Szerző

Elfogták a miskolci dohánybolt kirablóját

Elfogták azt a férfit, aki csütörtökön Miskolcon kirabolt egy nemzeti dohányboltot - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

  Dobi Tamás elmondta: egy fiatal férfi késsel a kezében bement egy nemzeti dohányboltba és a bevételt követelte az eladótól, majd a készpénzzel elmenekült.

    A rendőrök pénteken azonosították és elfogták azt a 18 éves fiatalembert, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A férfit  bűnügyi őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Szerző

Két gépkocsi ütközött össze a szolnoki Tisza-hídon

Két gépkocsi ütközött össze a szolnoki Tisza-hídon pénteken, a mentők két embert vittek kórházba - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a helyszíni vizsgálatot félpályás útlezárás mellett végzik, a közlekedőknek rendőri forgalomirányításra kell számítaniuk.

Szerző