Előfizetés

Elfogták a Hanuka-gyertyatartók rongálóit

Elfogták a Hanuka tiszteletére emelt menórák és emléktáblák rongálóit - tudta meg a Népszava. 

Bognár Kinga közölte, hogy két fiatalember maga jelentkezett az I. kerületi kapitányságon, harmadik társukat pedig XVIII. kerületi lakásán fogták el; mindhármuk ellen rongálás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A szóvivő kérdésekre válaszolva elmondta, hogy a gyanúsítottak - akik huszonéves budapesti férfiak - valamennyien beismerő vallomást tettek.

Bognár Kinga a gyanúsítottak tettének indítékával kapcsolatban nem tudott információval szolgálni. Arról viszont beszámolt, hogy a rendőrség kezdeményezte mindhárom gyanúsított bíróság elé állítását.

Kitért arra, hogy az Örs vezér terén elhelyezett menóra rongálóját még keresik. Az ottani rongálással nem ezt a három férfit gyanúsítják, azt az ügyet külön kezelik.

Balesetek az M0-áson - komoly torlódásra készüljön!

Két baleset is történt az M0-s autóút Pest megyei szakaszán az 56-os kilométernél, egy pedig az M0-s és az M6-os autópálya csomópontja közelében hétfő reggel, ezeken a helyeken lelassult a haladás - közölte az autópálya-kezelő diszpécsere az MTI-vel.

Az M0-s 56-os kilométerénél mindkét oldalon két-két személyautó ütközött össze. Senki sem sérült meg, de a belső sávokat lezárták, emiatt kisebb dugó alakult ki.

Az M0-s és az M6-os csomópontjában szintén baleset történt, a részletekről az MTI egyelőre nem kapott információt.

Baleset miatt lelassult a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé

Baleset miatt a szokásosnál lassabban lehet haladni az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Gödöllő térségében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az M3-as 32-es kilométerénél egy műszaki hiba miatt veszteglő teherautóba beleszaladt egy kisteherautó, a balesetben senki sem sérült meg.
Mivel a pályatestre törmelék került, Budapest felé lelassult a közlekedés üteme, de forgalomkorlátozás nincs - tette hozzá a szóvivő.