Az egyedüllét nagyon rossz karácsonykor - szívbemarkoló interjú a magyar tévésztárral

Szenvedélyes vagyok, a szívemmel választok, nem az eszemmel, summázta Klaudia, miképp is választ párt. Így aztán néha úgy alakul, hogy karácsonykor nincs férfi mellette - az egyedüllét pedig nagyon nehéz.

Mint évek óta mindig, most is gyerekzsivajtól és baráti nevetéstől hangos karácsonya lesz Liptai Claudiának, írja a Bors. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.) A színésznő azt mondja, nem kívánhat ennél többet, hiszen olyanok veszik körül, akiket nagyon szeret. A tökéletes elégedett-séghez mégis hiányzik valami: a szerelem. Ezt Hajdú Péter- nek mondta el a Frizbi szerdán adásba kerülő felvételén.

„Az egyedüllét nagyon rossz karácsonykor. Az ünnep érzése nekem: sok ember együtt. És mivel valahogy mindig úgy alakul, hogy engem kirúgnak, vagy én kirúgok valakit, mindig egyedül vagyok karácsonykor, ezért nekem bevett szokásaim vannak” – mesélte a színésznő. – „Nagy baráti körben ünnepelem a karácsonyt, ahol gyerekek vannak, ahol Panka is jól érzi magát. Fontos, hogy zsivaj legyen, ne csönd.”

A Bors arról kérdezte a színésznőt, mi az oka, hogy a szeretet ünnepére egyedül marad. – Szenvedélyes vagyok, a szívemmel választok, nem az eszemmel.

Szerző

Mentők - Képzetlen emberek döntenek életről és halálról?

Publikálás dátuma
2013.12.17. 09:39
Fotó: K2 PRESS
Egy volt dolgozó szerint képzetlen emberek döntenek életről és halálról, hiszen a szakemberhiánnyal küszködő Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) kollégák felvételéhez nem kérnek előképzettséget, hiányosságaikat pótló tanfolyamok pedig nincsenek. Sokszor a szolgálatvezető főorvos, illetve a mentésvezető sincs bent, így a képzetlen dolgozók csak egymástól, vagy a tapasztaltabb munkatársaktól remélhetnek segítséget - mondta a Blikknek egy korábbi mentésirányító. 

Az OMSZ cáfolni igyekezett az állítást, Győrfi Pál kommunikációs igazgató szerint ugyanis a munkát irányító dolgozók diplomás mentőtisztek, sőt még a hívásokat fogadók is rendszerint egészségügyi végzettséggel rendelkező szakemberek. "A hívásokat fogadók, a mentésirányítók arra is képesek, hogy a telefonon keresztül adott instrukciókkal segítsék a segélyhívót abban, hogy a mentő kiérkezéséig elsősegélyt nyújthasson" - fogalmazott. 

A mentőszolgálatnál uralkodó állapotok azután kerültek napirendre, hogy - mint megírtuk - egy 38 éves nőhöz Budapest egyik külkerületében csak 40 perc alatt ért ki a mentő, az asszony viszont addigra meghalt, Szócska Miklós nem vállalt felelősséget az OMSZ-nél uralkodó káoszért. Az egészségügyi államtitkár ugyanis közölte: "aki hisz a gondviselésben, az el tudja fogadni, hogy bármikor bármi megtörténhet vele".

Szerző

Beismerte a vak komondor, hogy a veranda korlátjába verte Terike fejét - mégis csúszik az ügyészségi eljárás

Csak 2014 első negyedévében tudják befejezni az ügyészségi vizsgálatot az élettársa bántalmazásával gyanúsított Balogh József ügyében - tudta meg a Népszabadság. Bár a nyomozás határideje december 27-én lejár, a Központi Nyomozó Főügyészség vélhetőleg csak 2014 első negyedévében tudja lezárni a vizsgálatot az egykori fideszes, jelenleg független képviselő ügyében.

A képviselő, aki egyben a Fülöpháza polgármestere is, a gyanúsítás szerint április végén egy eskövőről hazatérve súlyosan bántalmazta élettársát. Az asszonyt arcsérülésekkel vitték kórházba, majd a történtek miatt az intézmény hivatalból feljelentést tett.

Balogh először azt mondta, semmire nem emlékszik, miután hazaértek a lakodalomból ruhástul lefeküdt és aludt, élettársa pedig akkor szerezhette sérüléseit, amikor átesett alvó komondor kutyájukon. Miután kiderült: a nő sérülései összetettebbek és súlyosabbak voltak annál, minthogy azokat egy esés okozhatta volna, Balogh már azt mondta, a kutya mégsem aludhatott, hanem fellökhette élettársát, hiszen vak. 

A Központi Nyomozó Főügyészség novemberben hallgatta ki gyanúsítottként Baloghot, aki az ügyészségi közlemény szerint részletes feltáró jellegű beismerő vallomást tett, lényegében beismerte, hogy bántalmazta a nőt. Az azóta a Fideszből kilépett képviselő kihallgatása nyilvánosságra kerülését követően ismét tagadta tettét. 

Szerző