Saját anyját is megrugdosta a magyar tévésztár

El nem felejtettem, de megbocsátottam neki, mert nagyon szerettük egymást - kommentálta Damur Roland anyja, hogy a fia kezet emelt rá.

Az erőszakos közösülés és más bűncselekmények ­miatt négy és fél éves börtönbüntetését töltő Damu Roland olyat tett, amire semmi, de semmi az égadta világon nem lehet magyarázat - a színész nemcsak a volt barátnőit bántalmazta előszeretettel, de még a saját édesanyjára is kezet emelt, írja a Vasárnapi Blikk. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.)
Hirdetés

"Amikor védtem a fiának, Andornak az anyukáját, Anikót, akkor kaptam", vallotta be könnyeivel küszködve Ica néni. "Rántottam le Anikóról, mert rúgta-vágta, amikor szoptatott. Megrántott, én pedig elcsúsztam a folyosón. Ő pedig még kettőt rúgott is belém. El nem felejtettem, de megbocsátottam neki, mert nagyon szerettük egymást. Nem úgy van az, ahogy leírták. Ezért is háborít fel az, amiket mondott rólam az apjával – utalt fia korábbi nyilatkozatára Ica néni, amelyben Damu azt állította, hogy verte az anyja.

Szerző