Csőtörés a XI. kerületben - 250 lakás érintett

Csőtörés miatt elzárták a vizet egy, a XI. kerületi Ballagi Mór utcában lévő társasházban kedd este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az intézkedés 250 lakást érint, és néhány órán át fog tartani. A fővárosi hivatásos tűzoltók is segítenek a helyreállításban - írták.

Szerző

Két autó karambolozott a 10-esen - képek!

Publikálás dátuma
2014.02.04. 17:02
Összetört személyautók a 10-es főút pilisszentiváni lehajtójánál. MTI Fotó: Mihádák Zoltán.
Két személyautó ütközött össze a 10-es főúton pilisszentiváni lehajtónál kedd délután, két ember megsérült - közölte a fővárosi katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a mentők két embert vittek kórházba. A baleset miatt a forgalom fél pályán szakaszosan halad.

Szerző
Témák
autóbaleset

Körözött magyar vállalkozót tartóztatott le a szlovák rendőrség

Adócsalás miatt nemzetközileg körözött magyar vállalkozót tartóztatott le a szlovák rendőrség a dél-szlovákiai Bellegszencsén (Podhájská) - közölte Andrea Dobiásová, a szlovák országos rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. A 44 éves V. Tamást egy panzióban vették őrizetbe.

 A férfit, aki a szlovák rendőrség közlése szerint szállítmányozással foglalkozott Magyarországon, 2 millió eurót (több mint 600 millió forint) elérő kárt okozó gazdasági bűncselekményekért és adócsalásért körözték.

"V. Tamást, aki egyebek mellett a lovassport iránti rajongásáról volt ismert - lovas fogatai nemzetközi sikereket értek el - 2012 ősze óta keresték a magyar hatóságok, tavaly novemberben európai elfogató parancsot adtak ki ellene" - mondta a rendőrségi szóvivő. Közölte, hogy a férfi nem tanúsított ellenállást, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Szerző