Cserbenhagyásos baleset történt Kiskunfélegyháza határában

Publikálás dátuma
2014.02.04. 23:38
Rendőrök helyszínelnek egy holttest mellett Kiskunfélegyháza határában, az 5402-es számú út 9-es kilométerszelvényének közelében
Cserbenhagyásos baleset történt Kiskunfélegyháza határában kedd este, a baleset miatt teljes szélességében lezárták az 5402-es utat - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint egy 28 éves kiskunfélegyházi nő vesztette életét. A gázolásról - arról, hogy egy nő fekszik az út mentén - egy bejelentésből értesült a rendőrség.

Az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés folyamatban van. A rendőrség azt kéri, hogy akik látták a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést a rendőrségen.

Szerző

Gyanús csomagot találtak a Soroksári úton - képek!

Publikálás dátuma
2014.02.04. 20:49
MTI Fotó: Mihádák Zoltán.
Szakemberek vizsgálják azt a csomagot, amelyet a IX. kerületi Soroksári úton találtak.

Egyelőre annyit tudni, hogy megállapították, nem tartalmaz robbanóanyagot.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán.

 

Szerző

Csőtörés a XI. kerületben - 250 lakás érintett

Csőtörés miatt elzárták a vizet egy, a XI. kerületi Ballagi Mór utcában lévő társasházban kedd este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az intézkedés 250 lakást érint, és néhány órán át fog tartani. A fővárosi hivatásos tűzoltók is segítenek a helyreállításban - írták.

Szerző