Szerelmes péntek este a New Orleans Clubban a Group'N'Swinggel

Publikálás dátuma
2014.02.12. 16:59

Töltsön egy szerelmes estét, forró, érzéki hangulatban a New Orleans Club házi zenekarával, a Group'N'Swinggel! Itáliában a szerelmespárok folyóknál vagy tavaknál találkoznak, a magyar párokat viszont ide várjuk, Budapest belvárosának egyik legszebb klubjába, a New Orleansba. A fantasztikus hangulatról Gájer Bálint, az est "Valentinja", a zenekar énekese és Mihályi Réka, az együttes dívája gondoskodik.

A Retikül c. dalukkal az idei Eurovíziós Dalfesztivál középdöntőjébe is bejutott sikeres Swing & Boogie Show zenekar felejthetetlen élményt tartogat a vendégeknek a meglepetésekben is bővelkedő estén. A kívánságok éjszakája lesz ez, melyet az édes bűnbeesés, a sok-sok csokoládé és fergeteges tánc tesz majd még emlékezetesebbé.

A két aranylemezt magának tudó sikeres swing csapat albuma a tavalyi Mahasz díjkiosztó gálán az év szórakozató-zenei albuma lett. A New Orleansban saját dalaik mellett újra felcsendülnek a Swing ésBoogie legnagyobb slágerei, akárcsak az ismert soul és pop dalok átdolgozott változatai.

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! Várják azon szerelmes párok (vagy esetleg házaspárok) fotóit, akik részt vesznek a Group'N'Swing zenekar Valentin estjén és még szívesen belekóstolnának egy jó kis játékba is. Nem kell mást tenniük csak a kiválasztott fotókat beküldeni a neworleansjatek@gmail.hu e-mail címre a fotón lévők megnevezésével és egy jó kis címmel. A beküldött képek közül sorsolnak és a szerencsések sok-sok finomságot nyerhetnek, a fődíj pedig: egy 24 karátos arannyal bevont csokoládé! Határidő: február 13. éjfél. (Mindenki csak egy fotót küldhet be.) 

Szerző

Mága Jennifer önálló show-val lepte meg édesapját a Stefánia Palotában

Publikálás dátuma
2014.02.12. 16:12

Különleges ajándékkal lepte meg családja a 40. születésnapját hamarosan ünneplő hegedűművészt, Mága Zoltánt. Egyedül ő nem tudta, hogy a Stefánia Palota ötszáz fős közönsége előtt lánya, Jennifer az első önálló koncertjére készült vasárnap este, és nem is akármilyen repertoárral. Mága Zoltán mit sem sejtve egy barátjával „fogadásra” érkezett a Stefáni Palotába, ahol Jennifer a Run the world & End of time című Beyonce dallal robbant be a színpadra. A meghatódott Prima Primissima-díjas hegedűművészt Hende Csaba honvédelmi miniszter is köszöntötte 40. születésnapja és rendkívül tehetséges lánya első szólóestje alkalmából. 

A család, a barátok, az ismerősök egy különleges estnek lehettek tanúi, annak a pillanatnak, amikor „csillag születik.” Mága Jennifer több Beyonce slágert, Pink, Madonna, Cserháti Zsuzsa és Korál dalt is énekelt a funky, a hip-hop, az r&b és a pop zenei stílusokat ötvöző Glamorous Company és a Primarius Kamarazenekar zenei kísérete mellett. A koncerten a hegedűművész legnagyobb riválisa, a nyolcéves Mága Zolika két darabot is hegedült édesapjának. Fellépett a 2013-as X-Faktor győztese Oláh Gergő, Nyári Károly és leányai Alíz és Edit, valamint az Operettszínház fiatal sztárja Kádár Szabolcs is.

Mága Zoltán régi jó barátja, Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész kimondottan erre az alkalomra egy egyedi produkcióval készült: Mága Zoltán és Zsoldos Béla Újévi Köszöntő című közös szerzeményét egy különleges átiratban Mága 40. címmel adta elő.

Jennifer elmondta, hogy több hónapja titokban készült az eseményre, hiszen édesapja 40. születésnapjánál méltóbb alkalmat nem is találhatott volna arra, hogy bizonyítsa, énekesnőként megérett egy önálló estre. „Rengeteget köszönhetek apunak, ezért szerettem volna a családommal olyan színvonalas művészi eseményen köszönteni, ahol ő csak büszkén élvezi a zenét, hallgatja a lányát és kisfiát. Mivel apu nagyon odafigyel ránk, ki kellett találni egy jó ürügyet a próbákra a művészekkel, a zenekarral és a tánckarral, így ő azt hitte, a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdió egyik bemutatójára készülök. Ez persze igaz is, csak később lesz a premier. Anyu volt a legnagyobb szövetségesem és segítőm. Nem szeretünk titkolózni, de apu arcát látva megérte” – mesélte Mága Jennifer.

Mága Zoltán felesége Annamária sem tudhat maga mögött nyugodt heteket, hiszen a háttérből ő szervezett mindent, és egy ekkora eseményt nagyon nehéz volt az utolsó pillanatig titokban tartani, különösen, hogy Mága Zoltán zenekara, a Primarius Kamarazenekar is kiemelt szerepet kapott. „Jennivel együtt nagyon sokat törtük a fejünket, hogy Zoli születésnapjára olyan ajándékot adjunk, ami maradandó élmény. Mi az ünnepeken nem tárgyakban gondolkozunk, hanem olyan csodálatos pillanatokban, amit együtt élhet meg a család. Jennifer szólóestje, melyen Zolika is játszott az édesapjának, fantasztikusan sikerült. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen tehetséges gyermekeim vannak, akik méltán léphetnek édesapjuk nyomdokába” - mondta Ani, Mága Zoltán felesége.    

Mága Zoltán hegedűművész elmondta, hogy nagyon meghatotta a család és a barátok figyelmessége.

„Jennifertől sosem hallottam még ezeket a nagyon komoly művészi teljesítményt igénylő dalokat. Csodálatos érzés volt őt főszereplőként, kész énekesnőként látni a színpadon egy önálló produkcióban, amit a feleségemmel együtt szerveztek meg. Sokat gyakorlok a kisfiammal, az esten felcsendülő népdalt azonban egyedül, titokban tanulta meg. Nagyon meglepett. Büszke és boldog vagyok, mert látom, tehetségesek a gyermekeim. Ha mindketten a zenei pályán maradnak, biztos vagyok benne, hogy ők is színvonalas produkciókkal fogják szórakoztatni majd a közönséget, és tiszteletet, megbecsülést vívnak ki maguknak. A Mága név így lesz igazi védjegy a minőségi szórakoztatásban és zenében” – fogalmazott a művész.

Szerző

A Deep Purple lép fel február 17-én az Arénában

A Deep Purple Now What?! elnevezésű turnéja február 17-én érkezik a Budapest Arénába. 

Az együttes 1969 nyarán kialakult, klasszikus felállása (Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice, Ritchie Blackmore) 1973-ban felbomlott. Ez a felállás jelentette az együttes legsikeresebb korszakát, s olyan klasszikus rockdalokat hagyott az utókor számára, mint a Black Night, a Fireball, a Highway Star, a Child in Time vagy a minden idők egyik leghíresebb gitár riffjével indító Smoke on the Water.

Ezt követően az együttes még kiadott néhány lemezt a 70-es évek derekán, de 1976-ban feloszlott a formáció. 1984-ben újra összeállt a klasszikus Paice-Lord-Gillan-Blackmore-Glover felállású Deep Purple, azonban újra tagcserék sújtották a zenekart. 1994-ben Steve Morse lett az együttes gitárosa, 2001 óta pedig Don Airey kezeli a billentyűs hangszereket. Az alapító tagok közül ma már csak Ian Paice tagja az együttesnek.  A legendás csapat fél tucat új stúdió albumot jelentetett meg az elmúlt 15 évben, nem is beszélve a zenekar mind az öt tagjának saját szóló projektjeiről és lemezeiről.

Az elmúlt évben a Purple új területeken próbálták ki magukat, meglepve ezzel azokat a rajongóikat is, akik talán még meg sem születtek, amikor a banda gépezete már beindult a zenei világban.

Szerző