Embereket keresnek a Gellért-hegyi barlangban

Összehordott szemét gyulladt meg a Gellért-hegy egyik barlangjában. Egy embert kimenekítettek a tűzoltók, két embert még keresnek.

Összehordott szemét gyulladt ki a Gellért-hegy egyik barlangnyílásánál. A tűzoltók egy embert találtak a helyszínen, akit kimenekítettek. A kimentett ember elmondása szerint, még két ember van odabent a barlangban. A tűzoltók megfékezték a lángokat, s az odabent lévők keresésére indultak.

Szerző
2014.03.29 09:51

Lakhatatlanná vált egy családi ház Öreglakon

Publikálás dátuma
2019.01.20 21:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Teljes terjedelmében égett a mintegy száz négyzetméter alapterületű épület tetőszerkezete.
Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely Öreglakon keletkezett egy Nagy József utcai családi házban - írja honlapján a Katasztrófavédelem. Teljes terjedelmében égett a mintegy száz négyzetméter alapterületű épület tetőszerkezete. A marcali és a kaposvári hivatásos, valamint az öreglaki önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. A tűzeset során senki sem sérült meg, a ház azonban lakhatatlanná vált.
2019.01.20 21:26

Vonat gázolt el egy embert Dunaharasztinál

Publikálás dátuma
2019.01.20 20:22
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Az érintett szakaszon az utasok pótlóbusszal közlekedhetnek.
Elgázolt egy embert a Kunszentmiklós felől Kőbánya-Kispestre tartó vonat Dunaharaszti és Taksony között – írja a Mávinform. A helyszínelés végéig – várhatóan 21-22 óráig – az érintett szakaszon szünetel a forgalom, ezért pótlóbusz szállítja az utasokat. A Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani vasárnap éjszakáig.
2019.01.20 20:22