A Gozsdu udvarban bulizott Jude Law

Publikálás dátuma
2014.04.10 09:58
Jude Law a "jófej". Fotó: Stuart Wilson / Getty Images
Fotó: /
Bakancsot, fekete nadrágot és bőrdzsekit viselt Jude Law, amikor kedd este a budapesti Gozsdu udvarba ment szórakozni - írja az Origo. A portál informátora elmondta, hogy a magyar fővárosban forgató filmsztár a Kolor nevű szórakozóhelyen bulizott, majdnem záróráig maradt.

Az informátor szavai szerint Law "baromi jófej volt", közvetlenül, barátságosan viselkedett, és ugyanúgy lehetett vele beszélgetni, mint bárki mással. A színész whiskyt ivott, és az éjszaka egy pontján elénekelt egy ír népdalt a társaságukban levő ír cserediáklánynak. Jude Law március vége óta tartózkodik Budapesten, mert itt forog Paul Feig Spy című kémvígjátéka, amelyben a brit színész egy dörzsölt szuperügynököt alakít. Részletek az origo.hu-n. 

Szerző
2014.04.10 09:58

Autós gyóntatófülkével várják Írországban a pápát

Publikálás dátuma
2018.08.21 18:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
"Gyors-sáv az örök megváltáshoz a lemaradt ír katolikusoknak" - állítják a hatalmas létesítmény üzemeltetői. Ott került felállításra, ahol Ferenc pápa várhatóan százezreknek tart misét a hétvégén.
Egy felháborító reklámkampányairól elhíresült vállalkozó egy óriási "drive-thru", azaz autós gyóntatófülkét állított fel Írországban - írja a Newsweek.com. Az apropó Ferenc pápa közelgő látogatása: a katolikus egyházfő augusztus 25-e és 26-a között látogat az országba.
Mikor legutóbb járt pápa az íreknél, 1979-ben, a dublini Phoenix Parkban tartott misét. Így tesz majd Ferenc pápa is, ezért az autós gyóntatófülke is a park mellé került. Létrehozója szerint azzal a céllal, hogy évtizedek bűneit másodpercek alatt meggyónhassák az ír hívek. A létesítménnyel kapcsolatban egyelőre nem ismert az egyház véleménye.
Témák
Írország
2018.08.21 18:11

Pachmann Péter harmadszor is válik

Publikálás dátuma
2018.08.21 10:22
Illusztráció: Facebook/Pachmann Péter hivatalos oldala
Fotó: /
Feleségével közösen úgy gondolták, a legjobb megoldás az elengedés.
Ugyan sablonosan hangzik, de szeretetben és barátságban válik el Pachmann Péter és felesége, ezt hároméves kislányuk érdekében is fontosnak tartják. A televíziós műsorvezető a Blikknek azt mondta: közösen neveljük tovább, és igyekszünk, hogy mindebből Anna a lehető legkevesebbet vegye észre.
Pachmann Péter elmondta, hogy ugyan próbálta, nem sikerült megmentenie a házasságát. 
"Mi magunk hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazokat az utakat képzeljük el a jövőben, mint a másikunk, és - bár dolgoztunk rajta, hogy ezen változtassunk - rájöttünk arra, hogy ha ez valóban így van, a legjobb válasz az elengedés."
A műsorvezető hangsúlyozta, egyikük életében sincs "másik valaki", a döntés racionális alapon született meg. 
2018.08.21 10:22
Frissítve: 2018.08.21 10:26