Mi van ma? Baleset miatt késés a dél-balatoni vasútvonalon

Elsodort egy embert a vonat Balatonszárszónál, emiatt akár félórás késésekre is számítani kell a dél-balatoni vasútvonalon - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a Nagykanizsáról Budapestre közlekedő gyorsvonat a balatonszárszói állomásra érkezve sodort el egy idős férfit, aki a kezén sérült meg. A gázoló vonat a rendőrségi helyszínelés befejezése után 100-120 perc késéssel indulhat tovább.

Az állomás másik vágányát ugyan lehet használni, de a vonatkeresztezéseket Szántód-Kőröshegy valamint Balatonszemesre helyezték át. A keresztezések áthelyezése és a torlódások miatt a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon 25-30 perc késéssel közlekednek a vonatok.

A menetrend szerinti közlekedés a délutáni órákra állhat helyre - írta a Mávinform.

Szerző

Ismét baleset: busz és személyautó ütközött Budapesten

Ketten megsérültek, amikor egy BKV-busz és egy személyautó összeütközött  délelőtt Budapesten, a XVIII. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset a Garay utca és a Bókay Árpád utca kereszteződésében történt, az autó vezetője és az autóbusz egyik utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a helyszínen mentők ápolják. A helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a kereszteződés környékén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az 5-ös főúton Alsónémedi térségében meghalt egy fiatalember, amikor autójával lesodródott az útról, majd fának csapódott . A 47-es úton, hármas karambol történt.

Szerző

Egy 21 éves férfi a baleset halálos áldozata

Publikálás dátuma
2014.07.05. 12:16
MTI Fotó: Lakatos Péter
Meghalt egy fiatalember, amikor autójával lesodródott az útról, majd fának csapódott az 5-ös főúton Alsónémedi térségében. A 47-es úton,  hármas karambol történt.

A Pest megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a dabasi tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból a 21 éves sofőrt, de már nem lehetett rajta segíteni. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig az érintett útszakaszon csak egy sávon, váltakozó irányban haladhatott a forgalom.

A 47-es úton összeütközött egy kisteherautó és két személyautó a Debrecen és Mikepércs közötti szakaszon. Nem sérült meg senki, de az utat teljes szélességében le kellett zárni.

Szerző