Karambol az M7-esen

Két személyautó ütközött az M7-es autópályán Pákozd és Kápolnásnyék között, a műszaki mentés és a helyszínelés miatt csak a külső és a leállósáv használható - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Horváth Diána ismertetése szerint a baleset a Budapest felé haladó irányban a 48-as kilométerszelvényben Pákozd és Kápolnásnyék között történt, nem sokkal fél kettő után.

A sérültek ellátása jelenleg is folyamatban van, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a belső és a középső forgalmi sávot lezárták.

A forgalom a külső és a leállósávban halad, torlódásra kell számítani.

Szerző

Tolatás közben gázolta halálra feleségét

Tolatás közben halálra gázolta feleségét egy idős autós Lajosmizsén - értesült a HavariaPress.

Kedden délelőtt 11 órakor történt a baleset: egy családi ház udvaráról kitolató személyautó 74 éves vezetője átgázolt idős feleségén.

A kapuban álló 70 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Szerző

Felborult traktor miatt torlódik a főút

Karambolozott és felborult egy pótkocsis traktor az 52-es főút Solthoz közeli szakaszán. A szállítmány kiömlött, az útszakaszt lezárták - értesült a HavariaPress.

Kedden reggel szenvedett balesetet a betakarított terményt szállító traktor az 52-es úton, Solt és Fülöpszállás között. A pótkocsis járműnek - eddig tisztázatlan körülmények között - nekihajtott egy kamion. A pótkocsi feldőlt, a termény az úttestre ömlött.

A műszaki mentés befejezéséig teljes szélességében lezárták az útszakaszt, a forgalmat Dunatetétlen felé terelik el a rendőrök.

Szerző