Előfizetés

Hagyják Whitney-t nyugodni békében!

Publikálás dátuma
2014.07.28. 16:39
Fotó: Gettyimages.
Alig két évvel Whitney Houston halála után már a befejezés stádiumában van a tragikus sorsú énekesnő magánéletét feldolgozó tv-film. A Lifetime produkciója azonban enyhén szólva nem nyeri meg a család, különösen nem Whitney édesanyja, Cissy Houston tetszését.

A híres gospel-énekesnő Cissy szerint a film alkotói közül senki sem ismerte Whitney-t és fogalmuk sincs a férjével, Bobby Brown-nal való kapcsolatáról.

„Halála óta rengetegen nyilatkoztak az ő kapcsolatukról. Elég nehezen tudom elképzelni, hogy olyanok, akik ismerték és szerették, képesek lennének részt venni egy ilyen filmben. Elég volt a sok hazugságból! Könyörgöm, hagyják őt nyugodni békében!” – mondta Cissy Houston, aki gyakran fellépett közösen lányával. Egyik leghíresebb duettjüket a Nelson Mandela kiszabadulásáért rendezett 1988-as londoni Wembley koncerten adták elő.

A Huffington Post szerint az anyának nincsen teljesen igaza, mert a filmet Angela Bassett rendezi, aki közös filmben szerepelt vele, míg Whitney figurájának hangját Deborah Cox adja, akivel annak idején az elhunyt énekesnő közös lemezt is készített. Más kérdés, hogy egy-egy ilyen művészi együttműködés elegendő-e a másik ember megismerésére.

A Lifetime terve dühíti Bobbi Kristinát is, Whitney és Bobby Brown 21 éves lányát is, elsősorban azért, mert nem őt választották ki anyja megszemélyesítésére. Ebben a lánynak ama törekvése is jócskán benne van, hogy minden tekintetben Whitney örököse akar lenni. Bobbi Kristina Már lépéseket tett azért, hogy anyja vezetéknevét viselje az apjáé helyett…