Fura baleset: összeütközött két kerékpáros

Publikálás dátuma
2014.08.10 01:07
Képünk illusztráció. Fotó: Thinkstock, Getty Images.
Fotó: /
Személyautó és motoros ütközött össze a 82-es főúton Eplénynél szombat este. A motor mindkét utasa súlyosan megsérült, az utat teljes szélességében lezárták - tudatta a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Csépányi-Barczi Petra közölte, este kilenc óra után a Veszprémet Győrrel összekötő 82-es főút 13-as kilométerénél Eplény belterületén történt a baleset. A súlyos sérülteket a mentők a veszprémi kórházba szállították. A helyszínelés és a mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök a falun belüli utcákra terelik.

Alig két óra alatt további három helyszínen kellett segítséget nyújtani Veszprém megyében. Este hét óra után Révfülöp belterületén két kerékpáros ütközött össze egymással, a mentők egy súlyos és egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. Szintén a Balaton-felvidéken, Kővágóörsön két személyautó ütközött, itt egy súlyos és egy könnyű sérültet láttak el a mentők. Nem sokkal később a Pápa melletti Ugod belterületén is két személygépkocsi ütközött egymásnak. Ebben a balesetben hárman sérültek meg könnyebben.

Szerző
2014.08.10 01:07

Drog, fegyver, lopott autó - Zuglóban csaptak le a rendőrök (videó)

Publikálás dátuma
2018.11.18 09:21

Fotó: police.hu/
Hat személyt elfogtak, társukat, Juhász Norbert Tamást továbbra is keresik.
police.hu beszámolója szerint a rendőrök Budapest XIV. kerületében, a Füredi úton 2018. november 15-én éjfélkor igazoltatták a 34 éves É. Zoltánt, amikor a táskájában 28 gramm speedet találtak. A nyomozók a budapesti lakásánál tartott kutatáskor ellenőriztek egy autót, amelyről kiderült, hogy lopott. A zuglói rendőrök azonosították R. Lajost, akitől a férfi korábban az autót vásárolta, illetve R. Józsefet, akitől a kábítószert vette. A nyomozás során a 34 éves R. József és párja, a 30 éves M. Zsanett budapesti otthonában 402,1 gramm kábítószergyanús anyagot és 54,49 gramm amfetamint, azok adagolásához használt eszközöket, valamint készpénzt foglaltak le. A nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival elfogtak további két budapesti kábítószer-kereskedőt, a 33 éves T. Balázst és a 32 éves F. Lászlót. Utóbbinál a kutatás során 105,64 gramm kábítószergyanús növényi anyagot találtak, valamint két fegyvert, illetve több lőszert.
Három férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki. M. Zsanettet kábítószer birtoklás, míg É. Zoltánt kábítószer birtoklás, orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt, továbbá R. Lajost lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Előterjesztést tettek a három díler letartóztatásának indítványozására. A nyomozók az üggyel kapcsolatban keresik Juhász Norbert Tamást, aki ellen 2018. november 16-án körözést adtak ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Juhász Norbert Tamást felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​
2018.11.18 09:21
Frissítve: 2018.11.18 09:24

Családi ház lángolt, egy ember meghalt Újkéren

Publikálás dátuma
2018.11.18 08:30
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Lakástűzben meghalt egy ember a Győr-Moson-Sopron megyei Újkéren.
A katasztrófavédelem vasárnap kora reggeli tájékoztatása szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy egyszintes családi ház az Alszopori utcában. A tűzesethez a soproni és a kapuvári hivatásos, a csepregi önkormányzati, valamint a lövői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hét vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az épület átvizsgálása során egy embert találtak, aki meghalt.
2018.11.18 08:30