Baleset miatt útzár az 51-esen

A 51-es főúton Dunaharaszti és Taksony között három autó ütközött össze, ketten könnyebben megsérültek. 

A műszaki mentés idejére, miután a járművek forgalmi akadályt képeznek, a főút érintett szakaszát le kellett zárni.

Szerző

Súlyosan megsérült, de túlélte a HÉV-gázolást egy férfi

Súlyosan megsérült egy férfi, akit a HÉV egyik szerelvénye gázolt el a kistarcsai megállónál vasárnap dél körül, az Örs vezér tere-Gödöllő vonalon a helyszínelés végéig késésekkel kellett számolni – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem és a BKK.

Azt még vizsgálják, hogy a középkorú férfi milyen körülmények között került a szerelvény alá. A súlyosan sérült embert a gödöllői tűzoltók szabadították ki a sínek közül.

Szerző

Cserbenhagyót fogott el a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki augusztus 17-én balesetet okozott a fővárosi Margit körúton, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - írta vasárnap a police.hu.

A  31 éves, monori Cs. István a tilos jelzés ellenére hajtott be a Kisrókus utcai kereszteződésbe, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival. A baleset után a férfi kiszállt a járművéből, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A másik gépkocsi vezetője súlyosan megsérült.

Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a férfi ellen, akit őrizetbe is vettek.

Szerző