Frontális ütközés a 81-esen Székesfehérvárnál

 Két személygépkocsi frontálisan ütközött a 81-es főút 4-es kilométerénél Székesfehérvár közelében szombaton, emiatt lezárták az érintett útszakaszt.

A balesetben egy ember megsérült, mindkét autó felborult. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat mindkét irányból Moha felé terelik.

Szerző

Lakástűz Debrecenben, az épület két szintjét kiürítették

Tűz keletkezett szombat délután egy debreceni kilencedik emeleti lakás erkélyén, a tűz átterjedt az egyik szobára, a lakóépület két szintjét kiürítették.

A tűz a tócóskerti lakótelep egyik tízemeletes lakóházának kilencedik emeletén történt.
Az erkélyen fa és papírhulladék és berendezési tárgyak kaptak lángra, és a tűz átterjedt a másfél szobás lakás egyik helyiségére is. Mintegy húsz tűzoltó dolgozott a lángok megfékezésén, a nyolcadik és kilencedik emeleten lakóknak átmenetileg el kellett hagyniuk az otthonukat, amíg az egész épületet átszellőztetik.

Szerző
Témák
tűz Debrecen

Baleset a 6-os főúton Érd előtt, az utat lezárták

Publikálás dátuma
2014.08.30. 16:43
FOTÓ: MTI, Lakatos Péter
Két személyautó ütközött össze frontálisan a 6-os főúton Érd előtt egy kilométerrel szombaton kora délután. A balesetnek négy sérültje van, az utat lezárták - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy az ütközés következtében az egyik jármű a szalagkorlátnak csapódott. Egy ember a roncsok közé szorult, őt az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.
Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére.

Szerző