Kerékpárost gázoltak halálra

Publikálás dátuma
2014.09.08. 10:59
Fotó: Thinkstock, Gettyimages.
Halálra gázolt egy személyautó egy kerékpáros férfit Balmazújváros közelében

Hétfőn reggel, a 3323-as számú út M35-ös autópálya és Balmazújváros közötti szakaszán ütött el szemből egy autó egy biciklist. Az elgázolt 62 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés befejezéséig lezárta az útszakaszt, a forgalmat Hajdúböszörmény felé terelik.

Szerző

Lángolt egy autó az M1-esen

Kigyulladt és teljesen kiégett egy személyautó az M1-es autópályán, a Komárom-Esztergom megyei Mocsa közelében - értesült a HavariaPress.

A sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 77-es kilométernél gyulladt ki egy személygépkocsi hétfőn reggel. A lángokat a tatabányai tűzoltók két vízsugárral eloltották. A tűzben senkinek nem esett baja. A helyszínelés és a tűzoltási utómunkálatok idejére a Hegyeshalom felé vezető oldal egyik sávját lezárták.

Szerző

Mérgező anyag szivárog

Egészségre ártalmas, maró hatású vegyi anyag szivárog egy vasúti tartálykocsiból a ferencvárosi pályaudvar egyik, vasúti forgalomtól elzárt mellékvágányán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Tájékoztatásuk szerint a tartályvagonból körülbelül egy deciliter vegyi anyag csöpögött ki, környezetében mérgező gázokat nem tudtak kimutatni. A MÁV vegyi elhárító egysége mellett a fővárosi hivatásos tűzoltókat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a katasztrófavédelmi mobil labort is riasztották.

A MÁV vegyi elhárító egysége megpróbálja megszüntetni a szivárgást. Amennyiben ez nem sikerül, átfejtik a tartály tartalmát egy másik, ép tartályvagonba - derül ki a közleményből.

Szerző
Frissítve: 2014.09.08. 09:13