Vasúti átjáróban halt meg egy motoros

Személyvonat gázolt halálra egy motorost vasárnap késő este a fővárosban - tudta meg a HavariaPress.

A XXII. kerületi Campona utca és a Nagytétényi út kereszteződésénél lévő vasúti átjáróban történt a baleset. Egy Érd felé tartó személyvonat elgázolt egy motoros férfit. A kétkerekű vezetője szörnyethalt, holttestét a tűzoltók emelték ki a szerelvény alól. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Szerző

Kerékpárost gázoltak halálra

Publikálás dátuma
2014.09.08. 10:59
Fotó: Thinkstock, Gettyimages.
Halálra gázolt egy személyautó egy kerékpáros férfit Balmazújváros közelében

Hétfőn reggel, a 3323-as számú út M35-ös autópálya és Balmazújváros közötti szakaszán ütött el szemből egy autó egy biciklist. Az elgázolt 62 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés befejezéséig lezárta az útszakaszt, a forgalmat Hajdúböszörmény felé terelik.

Szerző

Lángolt egy autó az M1-esen

Kigyulladt és teljesen kiégett egy személyautó az M1-es autópályán, a Komárom-Esztergom megyei Mocsa közelében - értesült a HavariaPress.

A sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 77-es kilométernél gyulladt ki egy személygépkocsi hétfőn reggel. A lángokat a tatabányai tűzoltók két vízsugárral eloltották. A tűzben senkinek nem esett baja. A helyszínelés és a tűzoltási utómunkálatok idejére a Hegyeshalom felé vezető oldal egyik sávját lezárták.

Szerző