Előfizetés

Ismét járható a 10-es főút Pilisvörösvárnál

Publikálás dátuma
2014.10.10. 00:52
FOTÓ: MTI, Mihádák Zoltán
A helyszínelés befejezését követően megnyitották a forgalom előtt a 10-es főutat Pilisvörösvárnál, ahol csütörtök kora este egy halálos karambol miatt kellett teljes zárást elrendelni.

Egy személyautó és egy munkagép ütközött össze, a balesetben egy középkorú férfi - aki egyedül utazott az autóban - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a roncsba szorulva a helyszínen életét vesztette.
A 10-es főút érintett szakaszát órákra lezárták, a forgalmat elterelték.

Fél évig dézsmálta munkahelyét az éttermi kisegítő

Több mint fél év után fogták el a rendőrök azt a fiatal férfit, aki éttermi kisegítőként dolgozva kora tavasz óta folyamatosan dézsmálta a nyersanyagkészletet Borsod megyei munkahelyén.

Az ügyben egy szikszói étterem feljelentése alapján indult nyomozás, az üzletben dolgozóknak ugyanis feltűnt, hogy az elmúlt hónapokban sokkal több alapanyag fogyott a konyhán, mint amennyit valójában felhasználtak. A gyanú az egyik, konyhai kisegítőként dolgozó alkalmazottra terelődött, nem is alaptalanul, hiszen az egyik környékbeli faluban - ahol a 19 éves gyanúsított is lakik - egy ingatlanon nagy mennyiségű tartós élelmiszer került elő. A gyanúsított nem tagadta a terhére rótt bűncselekményt, kihallgatásakor azt is elmondta, hogy a felhalmozott alapanyagokat egy gyermekkori barátjának értékesítette tovább. A 19 éves fiatal ellen ezért üzletszerűen elkövetett sikkasztás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az Encsi Rendőrkapitányságon, 25 éves társát pedig orgazdasággal gyanúsítják.

Tüzérségi lövedéket találtak Székesfehérváron

 Tüzérségi lövedéket találtak Székesfehérváron a bíróság épülete mellett, 150 méter sugarú körben lezárják és kiürítik a területet - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje.

Földmunka közben került elő a robbanótest a Zichy ligetben. A tűzszerészi munkák idejére lezárják a ligetet, továbbá kiürítik a bíróságot, a rendőrség és egy bank front részét, valamint hat családi házat.