Halálos baleset - teljes útzár a 81-esen

Motorkerékpár és személyautó ütközött frontálisan a 81-es úton Mór és Bakonysárkány között szombaton. A balesetben egy ember életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a motoron egy másik ember is ült, aki életveszélyesen megsérült. Az autóban ketten sérültek meg könnyebben. 

A rendőrség a police.hu-n azt közölte, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés idején teljes útzár van. A forgalmat Mór irányából Bakonycsernye felé, Kisbér felől Bakonysárkányon keresztül terelik.

Szerző

Halálra gázolta a gyalogost a busz

Publikálás dátuma
2014.10.11. 16:52
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Autóbusz gázolt halálra egy nőt szombaton kora délután Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton, a Lehel térnél - közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a busz eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerző

1200 szalmabála lángol - küzdenek a tűzoltók

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy 1200 szalmabálát tároló építmény Gomba határában – tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton kora délután.

Csámpai Attila elmondta, hogy egy tehenészet 160 négyzetméteres, fémszerkezetes épületében kaptak lángra a bálák, a tűz következtében az építmény statikailag meggyengült, ezért csak kívülről tudják oltani.

A monori, nagykátai és a fővárosi tűzoltók több vízsugárral fékezik meg a lángokat, az oltáshoz és a tűz továbbterjedésének megakadályozásához a telep több munkagépét is igénybe vették.     

Az állatok nincsenek közvetlen veszélyben, de a közelben további 3000-4000 bála található. 

Szerző