Cserbenhagyásos gázolás történt

Elgázoltak egy 70 éves nőt a Tolna megyei Bátaszéken, a sofőr megállás nélkül továbbhajtott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint a gázolás a várost átszelő 56-os út városi szakaszán, a Budai utca 78. szám előtt történt, az ismeretlen jármű az baleset után segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 A rendőrség honlapján kéri, hogy akinek a balesetről információja van, hívja a szekszárdi rendőrkapitányságot a 74-501-500-as telefonon vagy jelentkezzen telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán.

Szerző

Halálos motorbaleset Mernyénél

Két motoros ütközött össze a 67-es főúton Mernyénél vasárnap este, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik súlyosan megsérült - közölte a katasztrófavédelem.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a balesetben tudomása szerint egy férfi vesztette életét.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 67-es főút érintett szakaszát lezárták, a járműveket Somodor felé terelik - közölte a szóvivő.

Szerző

Újabb műszaki hiba a vasúton

Műszaki hiba miatt akár félórás késések is lehetnek a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint Szajol és Millér között elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés. Emiatt az erre közlekedő vonatok várhatóan 15-30 percet késnek.
A szakemberek már a helyszínen dolgoznak a berendezés helyreállításán - írta a Mávinform.

Szerző