Előfizetés

Ágyában égett meg egy nő Isaszegen

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy nő, amikor tűz ütött ki egy isaszegi családi házban hétfőre virradóra - írja a Hír24.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila elmondta, hogy a lángok egy Dózsa György utcai, csaknem száz négyzetméteres, átalakítás alatt álló földszintes családi ház szobájában csaptak fel. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is, de sikerült még az előtt megfékezni, hogy a ház porig égett volna.

Kiderült, hogy az ágy gyulladt ki, melyben ráadásul ketten aludtak. A férfinak még idejében sikerült elhagynia a házat, egy nő azonban megsérült, testfelületének mintegy negyven százaléka megégett. Őt a mentők kórházba vitték. 

A szobában volt egy tüzelőberendezés, így vélhetően onnan terjedhetett át a tűz az ágyra - tette hozzá a szóvivő.

Halálos motorbaleset Algyőnél

Publikálás dátuma
2014.10.13. 09:29
FOTÓ: MTI, Donka Ferenc
Halálos motorbaleset történt Csongrád megyében, Algyőnél a 47-es úton hétfő hajnalban - közölte a rendőrség a honlapján.

Kisteherautó ütött el egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit, az áldozat a helyszínen életét vesztette - olvasható a police.hu-n. A baleset a 47-es út 215-ös kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon történt.
A helyszíni szemle idejére a rendőrség a külső sávot lezárta.

Cserbenhagyásos gázolás történt

Elgázoltak egy 70 éves nőt a Tolna megyei Bátaszéken, a sofőr megállás nélkül továbbhajtott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint a gázolás a várost átszelő 56-os út városi szakaszán, a Budai utca 78. szám előtt történt, az ismeretlen jármű az baleset után segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 A rendőrség honlapján kéri, hogy akinek a balesetről információja van, hívja a szekszárdi rendőrkapitányságot a 74-501-500-as telefonon vagy jelentkezzen telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán.