Előfizetés

Hármas karambol - Forgalomkorlátozás Budakeszinél

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a Budakeszit Telkivel összekötő úton hétfő dél körül.

A papírhulladékot szállító kisteherautó sofőrje beszorult a roncsba, a fővárosi tűzoltók szabadították ki, majd gerincágyon kiemelték, és átadták a mentőknek. A személyautókban egy ember sérült meg - tette hozzá a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A roncsba szorult férfi súlyosan, a másik könnyebben sérült meg, kórházba vitték őket.

Az útszakaszon a helyszínelés, illetve a műszaki mentés befejezéséig forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tömegkarambol a ködben

Mára és a következő napokra is ködös reggeleket jelez a meteorológiai szolgálat, ilyenkor pedig megnő a balesetveszély. Pécsett, az 58-os számú út pogányi elágazásnál nyolc autó ütközött össze ma reggel.

A balesetben egy ember súlyosan, három könnyebben sérült meg. A tömegkarambol pontos okának felderítése megkezdődött. 

Internetes csalás - Sokan hiába várták a csomagot

Publikálás dátuma
2014.11.10. 11:46
Illusztráció: Thinkstock
Interneten hirdetett műszaki cikkeket egy budapesti férfi, de a megrendelők által utalt pénzeket felélte. A Ceglédi Járási Ügyészség 105 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat ellene. 

A vádlott 2013 elején magánéleti, pénzügyi gondjainak enyhítését remélte attól, hogy mobiltelefonokat, fűkaszákat, láncfűrészeket, kerékpárokat, notebookokat hirdetett meg az interneten, hogy aztán az előre kért pénzt felélje. A hirdetésekre az ország számos pontjáról jelentkeztek, a megjelölt bankszámlára 105-en utaltak át 10 és 70 ezer forint közötti összegeket, a portékát tartalmazó csomagot azonban hiába várták. A férfi felvette a pénzt a számlájáról, majd azt önmaga és környezete megélhetésére fordította.

A Ceglédi Járási Ügyészség a most benyújtott vádiratban börtönbüntetés kiszabását indítványozta a csalóval szemben - tájékoztatott a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.