Baleset miatt lezárták M5-ös bevezető szakaszát Budapest felé

Lezárták az M5-ös autópályát Budapest felé a 18-as kilométerszelvénynél, mert több jármű összeütközött - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője vasárnap este.

Kisdi Máté elmondta, a baleset az M0-s és az M51-es út között történt, öt autó és két kisteherautó karambolozott. Hozzátette: a mentők három sérültet ápolnak a helyszínen. A műszaki mentés idejére lezárták Budapest felé vezető útpályát, a forgalmat a gyáli csomópontnál terelik el az M5-ös autópályáról.

Szerző

Hiába várják haza - Egy gyerek is meghalt a borzalmas balesetben

Két ember, köztük egy gyerek is  meghalt, amikor egy motoros és egy személyautó karambolozott vasárnap délután a 6-os főúton, Százhalombatta közelében; az utat teljes szélességében lezárták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a balesetben a motorkerékpáros, illetve a személyautó egyik utasa - egy gyermek - a helyszínen meghalt, az autó vezetője is megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M6-os autópályára terelik. A forgalomkorlátozás miatt az autópálya 21-es és 28-as kilométere között a járművezetők mentesültek a díjfizetés alól.

Szerző

Hármas karambol Zalaegerszegen

Egy asszony súlyosan, egy férfi pedig könnyebben sérült meg, miután személyautójukkal két gépkocsinak is nekiütköztek Zalaegerszegen - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset a 74-es és 76-os főút közös szakaszán történt nem sokkal szombat dél előtt. Egy 31 éves pókaszepetki férfi személyautójával a Balatoni út irányából Neszele felé tartott, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött egy, az úttest szélén parkoló furgonnak. A személyautó ezt követően a szemből érkező terepjárónak hajtott, majd mindkét jármű, amivel ütközött, a szalagkorlátnak csapódott.

Az elsődleges orvosi vélemények szerint a személyautóban utazó 59 éves asszony nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, míg a járművet vezető 31 éves férfi könnyebben sérült meg. A balesetben a másik két jármű vezetői nem sérültek meg.

Szerző