"Fejénél fogva a földre nyomta" - Kisdiákot bántalmazott a tanár

Publikálás dátuma
2015.01.16. 12:38
Illusztráció/Thinkstock
Egy tanulót bántalmazott egy testnevelő tanár Miskolcon, ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség.

A vádhatóság tájékoztatása szerint az 52 éves testnevelő tanár a város egyik általános iskolájában órán egy 11 éves fiút - annak fegyelmezetlensége miatt - előbb a szertár állványnak lökött, majd medicinlabdával szándékosan hasba dobta, ezután a gyereket a fejénél fogva a földre nyomta.  A bántalmazást a gyerek sírása miatt abbahagyta. A kisfiú nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A vádlott ellen az ügyészség próbára bocsátás intézkedés kiszabását indítványozta.

Szerző

Már sosem ér célba - Halálra gázoltak egy embert

Egy gyalogló ember vesztette életét kora reggel a 4629-es számú úton. A férfit  egy gépkocsi gázolta halálra a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklós és Tiszatenyő között.

A rendőrség az eset kapcsán egyelőre csak annyit közölt, hogy a helyszínelés idejére a teljes utat lezárták, a forgalmat a 4-es számú főútra terelik.

Szerző

Árokba borult egy kamion, útlezárás a 3-ason

Fél pályán lezárták a 3-as főutat csütörtök délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csobádnál, mert árokba borult egy műanyag lemezeket szállító, külföldi teherautó - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Az elsődleges információk szerint a balesetben nem sérült meg senki.

A főúton fél pályán halad a forgalom, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére azonban teljes szélességében lezárják a 3-as utat.

Szerző