Megölt egy nőt, majd elhajtott - Egy BMW-t keresnek

Halálra gázolt egy nőt egy személygépkocsi pénteken este Hatvanban, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte honlapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatásuk szerint az este 7 óra után a Turai úton történt balesetben egy szürke színű, feltehetőleg BMW ütötte el a nőt. A Hatvani Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetről információval rendelkezik, hívja a rendőrséget.

Szerző

Megint halálos gázolás a síneken

Publikálás dátuma
2015.01.23. 21:16
Illusztráció: Thinkstock
Késnek az esti vonatok Szob és Budapest között, miután egy szerelvény halálra gázolt egy embert - tájékoztatott a Mávinform pénteken.

A Szob és Nagymaros között, a nyílt pályán történt baleset miatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek, ezért kell késésekre számítani. A baleseti helyszínelés miatt a gázoló vonatnak várakoznia kell, de az utasok egy másik szerelvényen továbbutazhatnak Budapest felé - közölték.

Szerző

Fán kötött ki a Suzuki - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.01.23. 20:42
Fotó: Facebook / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Átszakította a szalagkorlátot és fának csapódott egy autó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Kemecsét Kótajjal összekötő úton - írja a katasztrófavédelem honlapján.

A baleset a Kótajra vezető úton történt. Az autóban hárman utaztak, egy embert kórházba szállítottak a mentők. A helyszínre riasztott nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Fotó: Facebook / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Fotó: Facebook / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Szerző