Damu kiszabadult (Videó)

Publikálás dátuma
2015.04.06. 11:16
MTI Fotó: Lakatos Péter
A színész erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt 2011-ben első fokon hat év börtönbüntetést kapott. A Fővárosi Törvényszék 2012-ben ezt a döntést megváltoztatva jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte. 

Jó magaviselete miatt büntetésének egy részét elengedték. Damut felesége várta a fagyos reggelen - írja a Blikk - a nőt  a színész megölelte és hosszan megcsókolta. Damu - bár kedves volt az újságírókkal - nyilatkozni nem akart, azt kérte: tartsák tiszteletben a húsvétot, és jelezte, holnaptól ügyvédjén keresztül áll a média rendelkezésére. 

Szerző

A Tiszába esett egy horgász

Publikálás dátuma
2015.04.06. 10:26
MTI Fotó: Donka Ferenc
Vízirendőrök mentettek ki egy 67 éves férfit és kutyáját Csongrádnál az áradó Tiszából vasárnap, miután egy csónakból a vízbe estek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A közlemény szerint telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint a Tisza csongrádi szakaszánál egy férfit és kutyáját látták egy csónakból a hideg folyóba borulni.

A közelben járőröző Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai szolgálati kisgéphajóval indultak a helyszínre, és rövid időn belül meg is találták a bajba jutott horgászt, aki egy uszadékfába kapaszkodott. Vele volt a kutyája is. A rendőrök mindkettőjüket a hajóba emelték, majd a partra vitték - tudatták.

Az átfázott férfi a körzeti megbízottaknak elmondta, hogy már éppen kikötött csónakjával a partra, amikor megszédült és beesett a vízbe - olvasható a rendőrségi közleményben.
A mentőszolgálat munkatársai a 67 éves férfit kórházba vitték. A rendőrök a kutya gondozását a horgász egyik barátjára bízták.

Szerző

Elvétette a landolást - Lezuhant egy sárkányrepülő

Elvétette a landolást és egy szőlős területre zuhant egy sárkányrepülő Sátoraljaújhely közelében vasárnap délután. 

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy a súlyosan megsérült férfit mentőhelikopterrel vitték Miskolcra, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte: Sátoraljaújhely Várhegy elnevezésű területén történt a baleset, amelyben egy 38 éves szlovák állampolgárságú férfi zuhant le vitorlázó sárkányrepülőjével eddig tisztázatlan okból.

 

Szerző
Frissítve: 2015.04.05. 20:48