Karambol az Erzsébet hídnál: lezárták a rakpartot, nagy a dugó

Lezárták a budai alsó rakpart egy szakaszát baleset miatt: egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az Erzsébet híd alatt kedd délután, mindkét irányban torlódik a forgalom - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: a műszaki mentés idejére a rakpart érintett szakaszát lezárták. Az Erzsébet híd közelében mindkét irányba torlódik a forgalom. Hozzátette: a személyautóból egy sérültet kellett kiemelni, a mentők kórházba vitték.

Szerző

Drogkereskedőket fogtak - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.04.14. 17:17
Forrás: police.hu
Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit Kaposváron - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

Közleményük szerint múlt szombaton egy kaposvári lakótelepi lakásban fogták el a feltételezett kábítószer-kereskedőket. Egyikük, egy 40 éves kaposvári férfi éppen akkor adott el nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot egy 29 éves pécsi férfinak. Utóbbinál, illetve annak autójában összesen 832, dominó formájú kábítószergyanús tablettát, valamint egy - feltehetőleg kábítószernek minősülő - fehér port tartalmazó nejlontasakot találtak.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu


A kaposvári lakásban is nagy mennyiségű, különböző összetételű kábítószergyanús anyagokat találtak a nyomozók. Összesen 3029 ecstasy tablettát, 60 gramm kokaint, 600 gramm amfetamint, valamint további 900 gramm kábítószergyanús alapanyagot, illetve ezek terjesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le és küldtek el igazságügyi szakértői vizsgálatra.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu


A két férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol drogtesztet is végeztek, az mindkettőjüknél pozitív értéket jelzett. A rendőrök kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, amelyet a Kaposvári Járásbíróság kedden elrendelt.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

 

Szerző

Előzetesben a 18 éves lány feltételezett gyilkosa - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.04.14. 16:52
MTI Fotó: Varga György
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki feltehetően szombat hajnalban megölte a 18 éves zalaegerszegi lányt. A férfi azt állítja, semmire sem emlékszik a gyilkosságból, melynek előzménye az volt, hogy a 21 éves gyanúsított békülni akart 18 éves volt barátnőjével, de a lány végleg le akarta zárni a kapcsolatukat.

A Zalaegerszegei Törvényszék tájékoztatása szerint a 30 napra szóló előzetes letartóztatás indoka: megalapozottan feltételezhető, hogy ha a gyanúsított szabadlábon marad, az elkövetés eszközét és az egyéb tárgyi bizonyítékokat megsemmisítené vagy elrejtené, megnehezítve vagy veszélyeztetve ezzel a bizonyítást. A gyanúsítottat a tárgyalást követően átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe. A bíróság döntése nem jogerős, mert a védő és a gyanúsított is fellebbezett.

Korábban írtuk: Zalaegerszegen, a Balatoni úti parkerdőben rendőrök találtak rá a 18 éves lány holttestére. A feltételezett elkövető a gyilkosság után autóba ült, majd nem sokkal később a 76-os főúton, a Sármellék és Fenékpuszta közötti útszakaszon balesetet szenvedett. A 21 éves férfit a keszthelyi kórházba szállították, ahol rendőrök őrizték.

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György

A lány olyan súlyos bántalmazást szenvedett, hogy a sérülései külön-külön, önmagukban is okozhatták a halálát, szexuális erőszak azonban nem történt. 

Az rendőrség az ügyészségnél kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását. Zalaegerszegen egyébként öt éve nem fordult elő emberölés, az akkori bűncselekmény is egy kapcsolati erőszak következménye volt.

Szerző
Frissítve: 2015.04.14. 20:12