Folytatódik a cicaharc - Gesztesit visszaveszi a TV2?

Publikálás dátuma
2015.04.17. 11:36
Forrás:Jóban-Rosszban/Facebook
Kirúgták vagy felmondott, ez még vita tárgya, tény, hogy most mégis alkalmazzák a TV2-nél Gesztesit. A színész kapós: az RTL is várja - írja a Gesztesi és a TV2 c. szappanopera legutóbbi epizódjáról a Bors. 

Gesztesi Károlyra a lap munkatára figyelt fel a TV2 udvarán. Mint a Bors felidézi: egy hónappal ezelőtt tele volt azzal a sajtó, hogy a színészt kirúgták, elvették tőle a Jóban Rosszban sorozatbeli főszerepét, mivel állítólag piásan járt dolgozni. Ezt Gesztesi később szintén a Borsban tagadta, és azt is kijelentette, hogy ő mondott fel.

"Ilyen előzmények után úgy gördült be a tévécsatorna székházának udvarára, mint egy igazi úr" - írja a lap mai számában, azt ugyan nem teszik hozzá, hogy autóban gördült be Gesztesi, de reménykedünk benne, hogy így történt, annál is inkább, mert hozzáteszik, hogy "sofőr hozta". 

"Vagyis minden jel arra mutat, hogy a TV2 visszafogadja – vagy visszahívja? – fekete bárányát an­nak ellenére, hogy korábban a sajtóban előszeretettel hangoztatták, nem tartanak már igényt a munkájára a sorozatban." - következtet a látottakból a Bors szemfüles újságírója, hozzátéve:  Gesztesi szégyenszemre utolsó jeleneteit sem forgathatta le sorozatában, "annyira nem akarták látni, hogy arra már más színészt szerződtettek. A színész a konkurenciával (RTL) is tárgyal, így még érdekesebb, hogy pár héttel távozása után egyáltalán mit keresett a Róna utcában".

Szerző