Előfizetés

Jómódban élt a trafikoslány gyilkosa

Publikálás dátuma
2015.04.25. 14:35
A kaposvári emberölés gyanúsítottját vezetik el rendőrök a Kaposvári Törvényszék udvaráról egy videokamera kijelzőjén megjelení
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szombaton azt a 20 éves férfit, aki szerdán több késszúrással megölte egy kaposvári dohánybolt fiatal alkalmazottját - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A Kapospont azon a településen kérdezősködött, ahol a - gyanú szerint - kegyetlen és hidegvérű gyilkossá vált fiatalember élt. 

Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője elmondta: a férfit 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba szökés, illetve elrejtőzés, továbbá az eljárás meghiúsítása, illetve a bűnismétlés veszélye miatt. A Sonline.hu a férfi ügyvédjétől úgy értesült, hogy B. Péter a bíróság előtt is fenntartotta beismerő vallomását. A megyei napilap internetes oldalának információja szerint a gyilkossággal gyanúsított férfit feltehetően Pécsre szállítják, tartva attól, hogy a kaposvári börtönben a többi rab bántalmazza. B. Péter ellen a rendőrség különösen kegyetlen módon, előre kitervelten és nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

A brutális gyilkosság elkövetőjének lakóhelyén értetlenül állnak a történtek előtt- írja a kapospont.hu. A portál érdeklődésére a helyszínen azt mondták: jóravaló családból származott a fiú, anyagi gondjai nem lehettek. Sántos, egy aprócska, alig félezer lelket számláló kis község Kaposvár közvetlen közelében. Itt élt az a B. Péter, aki szerda este huszonkétezer forintért egy hatalmas késsel halálra szurkált egy dohánybolti eladót. A településen járva érezhető a döbbenet. Senki nem érti, mi vitte rá a jó családból származó, alig húszéves fiatalt erre a borzalmas mészárlásra. A férfi büntetlen előéletű, korábban a környezetében senki nem tapasztalta, hogy erőszakos lett volna.

A Kapospont helyszíni videoriportja itt megtekinthető. 

lásd még: Trafikos-gyilkosság: 22 ezer forintért ölt, őrizetben a gyanúsított 

Menet közben kapott agyvérzést - Meghalt egy kamionsofőr az M3-ason

Publikálás dátuma
2015.04.25. 13:24
Illusztráció/Thinkstock
Árokba hajtott és meghalt egy kamionsofőr az M3-as autópályán, Gelej határában, a 148-as kilométerszelvénynél.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a tragédiát "egészségügyi probléma" okozta. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a Budapest felé haladó jármű vezetője agyvérzést kapott.

A helyszínre a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak áramtalanítani a járművet és megszüntetni az üzemanyag szivárgását. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső forgalmi sávot lezárták.

A Rákos-patakban józanodott ki az ittas sofőr

Publikálás dátuma
2015.04.25. 09:27
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Nem tudta bevenni a kanyart az az ittas autós, aki végül a Rákos-patakban kötött ki autójával.  A baleset a XIV. kerületi Tengerszem utca és a Rákospatak utca kereszteződésében történt péntek este, a sofőrt kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtügyeletese megerősítette, ami a helyszín alapján nyilvánvaló: az autó kanyarodás közben csúszott a patakba. A kocsi férfi sofőrjét a helyszínen megszondáztatták, a műszer elszíneződött. Az az autóban ketten ültek, mindketten ki tudtak szállni a járműből.   Az MTI úgy tudja, hogy az autó vezetője könnyebben sérült meg.