A Belvárosi Gasztronómiai Központ, amely a Kempinski Hotel Corvinus földszintjén található, április elején új hellyel gazdagodott. A Zsidai Gasztronómiai Csoporttal való együttműködés következő lépcsőfokaként megnyílt ÉS Deliben „specialty coffee”-különlegességek, az ÉS Bisztró konyháján frissen készült gourmet szendvicsek és ropogós péksütemények kaphatók.
Az egészséges életmódra figyelő vagy vegetáriánus vendégek frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket fogyaszthatnak a húsmentes szendvicsek vagy a bircher müzli mellé. A kínálatban - akár ajándéknak is kiváló – borok, valamint az ÉS Bisztró konyháján befőzött lekvárok, házi szószok közül lehet válogatni.
"A hotel a két évvel ezelőtti földszinti átépítéssel egy időben hozta létre a Belvárosi Gasztronómiai Központ koncepciót, amelyet első perctől fogva rendkívül kedvezően fogadtak vendégeink és partnereink. A siker további inspirációkat adott a menedzsmentnek. Biztosak vagyunk abban, hogy az ÉS Deli trendszetter gazdagítja a város gasztropalettáját" – mondta Stephan Interthal, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest igazgatója.
„Az ÉS Delivel a kávézási kultúrában kibontakozó új hullámot kívánja erősíteni a Kempinski-Zsidai csapat. A jellemzője a kávétermeléstől a pörkölésen át az elkészítésig a nagyfokú gondosság. Ebbe a trendbe illeszkednek bele az ÉS Deli „specialty coffee”-i, amelyeket a neves, nemzetközileg is elismert kávészakértő, Nezvál Máté válogat és pörköl az ÉS Delinek” – mondta Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetője.