Három tonna hamis paradicsommal buktak le

Publikálás dátuma
2015.05.07. 13:04
Illusztráció: Thinkstock
Három tonna jelöletlen paradicsomot semmisítettek meg a pénzügyőrök: az értékesítésre szánt termékre az M1-es autópályán egy magyar rendszámú teherutóban bukkantak - tudatta a NAV Közép-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága csütörtökön.

Közlésük szerint a NAV Komárom-Esztergom megyei munkatársai egy magyar gépkocsiban a napokban három tonna, értékesítésre csomagolt paradicsomot találtak, amelyen nem volt feltüntetve semmilyen, a származásra, a termelőre vagy a forgalmazóra vonatkozó információ. A pénzügyőrök értesítették a kormányhivatal munkatársait, akik megállapították, hogy a paradicsom akár egészségre ártalmas is lehet. Az Ausztriából Magyarországra tartó, egymillió forint értékű szállítmányt megsemmisítették.

Szerző

Kamion ütközött a XX. kerületben, nem jár a HÉV!

Tehergépkocsival ütközött egy személyautó csütörtökön Budapesten, a XX. kerületi Helsinki úton, majd a ráckevei HÉV sínjére csúszott. A műszaki mentés végéig nem jár a HÉV - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 Kisdi Máté tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Szerző
Témák
HÉV Ráckeve

Trafikrablás: "Itt a kés a kezemben, nem látod?"

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki a vádirat szerint egy késsel rabolt ki egy szegedi trafikot tavaly ősszel – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön.

Szanka Ferenc közölte, az előzetes letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolják. A vádirat szerint az elkövető tavaly október 1-jén éjfél körül az arcát sállal és napszemüveggel eltakarva lépett be a dohányboltba, majd elővett egy tíz centiméteres pengéjű kést, amellyel pénzt követelve megfenyegette az eladót. A felszólítás után a sértett ijedtében visszakérdezett, hogy "biztos?", erre a vádlott annyit válaszolt, hogy "itt a kés a kezemben, nem látod?". A férfi egy szúró mozdulatot is tett az eladó felé, aki megijedt, és a kasszában levő összes pénzt - 83 ezer forintot - a pultra rakta. A vádlott kevesellte az átadott összeget, tovább fenyegetőzött, majd a pult mögé lépett, és a kést a sértettre fogva kutakodni kezdett, de további értéket már nem talált.

Szerző