Új információk a fiatal prostituált rejtélyes haláláról

Publikálás dátuma
2015.05.12. 11:54
Illusztráció/Thinkstock
Különös nyomokra bukkantak – pontosabban nem bukkantak – a rendőrök a meggyilkolt escortlány, H. Nancy  lakásában - írja a lassan szappanoperai terjedelmű drámai történet újabb epzódjaként a bulvársajtó. Az újabb "fejezet" lényege egy eltűnt fénykép. 

A lányt másfél hete találta holtan édesanyja lakásukban, a gyilkosról pedig egyelőre nem sokat tudni - írja a Blikk. Annyi azonban biztos, hogy nem sikerült nyomtalanul eltűnnie: a rendőrök véres ujjlenyomatot találtak a helyszínen, és most az is kiderült, hogy van még egy szál, amin elindulhatnak.

A lap információi szerint ugyanis a tettes magával vitte a lány egyik fotóját is, ami arra utal, hogy a gyilkos erősen kötődött áldozatához, egyfajta ereklyeként vehette magához a képet. A nyomozók az is vizsgálják, hogy lehet-e a brutális gyilkosság háttérében bosszú vagy féltékenység.

Átböngészik a nyomozók az internetet is, a lány chatbeszélgetései és közösségi oldala alapján hallgatják ki azokat, akik hasonló foglalkozást űztek, mint az áldozat, illetve azokat, akik utoljára kapcsolatba léptek Nancyvel. Arra is kíváncsiak, hogy a fiatal lány beszélt-e olyan kuncsaftról, aki gyengéd érzelmeket táplált iránta.

A bosszú, illetve féltékenység motívuma azért is foglalkoztatja a rendőröket, mert gyilkosa olyan módon végzett áldozatával, ami dühkitörésre utal. De azon a szálon is folyik a nyomozás, hogy lánynak sok  irigye volt, a területen állandó volt a konkurenciaharc. Mindemellett Nancy, foglalkozásából adódóan, számos kompromittáló adatot tudott másokról.

 forrás: Blikk

Szerző