Előfizetés

Brutálisan összeverte ismerősét egy karcagi férfi

Jogerősen hat év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy karcagi férfit, aki 2011-ben brutálisan összeverte egy ismerősét. A táblabíróság életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat.

 A jelenleg 36 éves, korábban már tizenhárom alkalommal elítélt, alkalmi munkákból élő férfi 2011. december 19-én délelőtt egy lakásban falfestményt készített, amikor megjelent egy ismerőse, az ügy későbbi sértettje, aki – miközben a "Mi van, édes?" kérdéssel fordult hozzá – megfogta a vádlott fenekét. A két férfi emiatt összeszólalkozott, a vádlott rátámadt a sértettre, aki elmenekült.

Aznap délután a vádlott egy karcagi lakásban éppen kábító hatású cigarettát szívott, amikor megjelent a sértett, és csatlakozott a társasághoz. A vádlott minden előzetes szóváltás nélkül arcon ütötte a másik férfit, majd - miközben ismerősei elmentek - bántalmazta a sértettet, aki ennek következtében elvesztette az eszméletét. A vádlott ezt követően távozott a lakásból. A földön fekvő férfit a vádlott édesanyja találta meg, aki mentőt hívott hozzá. A sértett tizenhat sérülése közül a vérzéses agyzúzódás közvetlen életveszéllyel járt.

Felborult egy kamion az M1-esen - Durva fotók+videó!

Publikálás dátuma
2015.05.14. 13:24
Fotók: police.hu
Budapest és Győr felé is folyamatos a forgalom az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán, ahol korábban lezárták a Győr felé vezető oldalt, és a főváros irányában az egyik sávot, mert egy kamion csütörtökön átszakította a szalagkorlátot és felborult - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben senki sem sérült meg. A képre kattintva galéria nyílik!

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a baleset a Budapest felé vezető oldalon történt, a felborult kamion az autópálya mindkét oldalát részlegesen elzárta. A kiszóródott rakomány összegyűjtése után a főváros irányában jelenleg már két sávon - a külső sávban és a leállósávon - halad a forgalom, a Győr felé vezető oldalon azonban az 1-es főútra terelik a forgalmat. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a környéken több kilométeres a torlódás.

Forrás: police.hu

Menekültek zsúfolódtak egy hűtőkocsiban - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.05.14. 11:55
Forrás: police.hu
15 szíriait és 9 irakit - közöttük két nőt és egy gyermeket - talált a rendőrség egy teherautóban az M1-es autópálya győri elkerülő szakaszán, a szerbiai sofőr hűtőkocsiban akarta Ausztriába csempészni a menekülteket.

A migránsokat két embercsempész kísérte a szerb-magyar határig.  Magyar területre érve két órát várakoztak az erdőben, amikor a tehergépkocsi megérkezett. A sofőr kinyitotta az ajtót és a raktérbe szállította őket.

A rendőrök előállították a sofőrt tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt, aki kihallgatásán elmondta, a fuvart azért vállalta, hogy szerb megbízója felé fennálló tartozását rendezze. A külföldieket Mórahalomnál vette fel a bérelt hűtőkocsiba, hogy illegálisan Ausztriába szállítsa őket.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztálya a 36 éves gépkocsivezető ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A migránsok ügyében a továbbiakban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el - olvasható a police.hu oldalán.