Előfizetés

Gyilkosság Fehérgyarmaton (fotó)

Publikálás dátuma
2015.05.21. 18:46
Forrás: police.hu
Fehérgyarmati lakásában hozzátartozója talált rá egy 75 éves, egyedül lakó asszony holttestére 2015. május 20-án délután - olvasható a police.hu-n.

A helyszíni szemle és az azt követő vizsgálatok idegenkezűségre utaló körülményeket tártak fel, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

 Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

 

Éveken át erőszakoltatta saját lányait a fiával

Publikálás dátuma
2015.05.21. 18:30
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit - közölte a törvényszék szóvivője.

Koszta János elmondta, hogy a vádirat szerint az elsőrendű vádlott, a most 38 éves férfi és 18 éves fia 2006 és 2013 között Solymáron rendszeresen szexuálisan zaklatta, illetve többször megerőszakolta a család két kiskorú, 12 év alatti lánygyermekét, vagyis a férfi a saját lányait, a fiú a saját testvéreit.

Időközben más bűncselekmény miatt az apa börtönbe került, a három testvért pedig nevelőszülőknél helyezték el, de a fiút még ez sem akadályozta meg az erőszakoskodás folytatásában. Az elsőrendű vádlottat csütörtökön a törvényszék 12 év fegyházra ítélte, de az ítélet nem jogerős, mert az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért, míg a férfi ügyvédje felmentésért fellebbezett. Fiának 4 évet kell javítóintézetben töltenie. Mivel a másodrendű vádlottra kiszabott ítéletet az érintettek tudomásul vették, az jogerőre emelkedett.

Hárman szörnyethaltak a szétzúzódott autóban - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2015.05.21. 17:57
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Hárman meghaltak egy közlekedési balesetben Lajosmizse közelében csütörtök délután, amikor összeütközött két személyautó - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság internetes oldalán. A baleset miatt az 5-ös főutat a 64-es kilométernél lezárták.

A tájékoztatás szerint Lajosmizse közelében két gépkocsi karambolozott, az egyik autóban hárman utaztak, valamennyien életüket vesztették. A másik autóba egy utas beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, a súlyosan sérült embert a mentők ápolják. A főutat teljesen lezárták, a környéken jelentős torlódás várható - olvasható a www.katasztrofavedelem.hu oldalon.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán