Fegyver és lőszerek az autóban (Fotók!)

Publikálás dátuma
2015.05.25. 12:45
FOTÓ: police.hu
Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le a pásztói rendőrök egy férfitől - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A képre kattintva galéria nyílik!

A rendőrök vasárnap este a 21-es számú főúton, Pásztó közelében egy gépkocsi ellenőrzésekor találták meg az átalakított lőfegyvert és két hangtompítót, illetve hét darab lőszert. Ezt követően a 49 éves garábi lakos otthonában is házkutatást tartottak, ahol további 240 darab lőszert találtak. A férfit a rendőrök előállították, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Szerző

Motor ütközött autóval a 42-esen

Személygépkocsi és motorkerékpáros ütközött vasárnap délelőtt a 42. számú főútvonalon, Biharkeresztes és Ártánd között, a helyszínelés idejére a főútvonalon félpályán, rendőri irányítással halad a forgalom - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Demeter Erika elmondta: eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a személyautó és a motorkerékpáros, akit fej- és végtagsérülésekkel a berettyóújfalui kórházba vittek a mentők.      

Szerző

Hazasétált, majd meghalt a karambolozó motoros

Kerítésnek ütközött egy motoros vasárnap Szegeden, a baleset után a 41 éves férfi még hazament, de ott rosszul lett, és meghalt – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs elmondta, vasárnap délelőtt a szegedi Lövölde utcából hívták a mentőket, mert egy motoros egy kerítésnek ütközött. A mentőszolgálat munkatársai néhány perc alatt a helyszínre értek, de akkor már csak a férfi motorját találták ott. Nem sokkal később újabb segélyhívás érkezett a motoros otthonából, ahová a 41 éves férfi hazament, majd rosszul lett. A kiérkező mentők sokáig küzdöttek a férfi életéért, de nem tudták megmenteni – közölte az őrnagy.

Szerző