Villamossínekre borult egy autó a fővárosban

Publikálás dátuma
2015.05.30. 21:56
MTI Fotó: Lakatos Péter
Tetejére borult, összeroncsolódott személyautót kellett eltávolítani a villamossínekről a X. kerületi Könyves Kálmán körúton. 

A balesetben - aminek körülményeit egyelőre vizsgálják - egy személy megsérült. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az 1-es villamos forgalma szünetelt, pótlóbuszok szállították az utasokat.

Szerző

Egy 55 éves motoros is meghalt balesetben

Abasáron segédmotoros kerékpárjával egy villanyoszlopnak ütközött szombaton délután egy férfi - közölte honlapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint az 55 éves jászapáti ember az abasári főútról letérve ütközött a villanyoszlopnak, a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy szintén oszlopnak ütközött, és meghalt egy motoros a Fejér megyei Bakonycsernyén. Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a motoros, egy 27 éves szápári férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerző

Meghalt egy 27 éves motoros

Publikálás dátuma
2015.05.30. 20:09
Illusztráció/Thinkstock
Oszlopnak ütközött, és meghalt egy motoros szombat délután a Fejér megyei Bakonycsernyén. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a motoros, egy 27 éves szápári férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Abasáron segédmotoros kerékpárjával egy villanyoszlopnak ütközött egy férfi, az 55 éves ember szintén azonnal belehalt sérüléseibe.  

Szerző
Frissítve: 2015.05.30. 20:42