Vajnáék leszedetik a polcokról Damu botránykönyvét?

Publikálás dátuma
2015.06.02. 09:34
Forrás: Facebook/Damu Roland
Várható volt, hogy a Vajna-házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy Damu Roland most megjelenő könyve - amiből pikáns részletek láthatnak napvilágot a Timivel folytatott viharos kapcsolatról - mégse kerülhessen a polcokra. A kormánybiztos felesége már meg is tette a szükséges jogi lépéseket - írja a Bors.

Ahogy korábban már mi is írtuk, Damu pornófilmbe illő mondatokkal tarkított szexélményeiről is ír Az igazság című könyvében az akkor még Palácsik Tímea kapcsán. Damu kiteregeti egykori barátnője magánéletét, beszámol arról, hol és hogyan ismerkedett meg vele, mesél a ráckevei hotelben történt állítólagos vitájukról, amely során – Damu szerint – Timi megcsúszott a fürdőszobában, és be­ütötte a fejét. Megemlékezik arról az éjszakáról is, amelyen a bíróság megállapítása szerint megerőszakolta Tímeát, részletesen beszámol az azt megelőző együttlétről, és felidézi az obszcén szavakat, amelyek szerinte elhagyták a lány száját.

Forrás: Facebook/Damu Roland

Forrás: Facebook/Damu Roland

Vajnáék ügyvédje - aki korábban Damut vádolta, így tisztában lehet a régi vitákkal - betűről betűre átnézi a könyvet, Dr. Nemes László meg is erősítette: megbízták és ennek megfelelően végzi a dolgát. - A szükséges jogi lépéseket a könyv megjelenésével kapcsolatban az ügyfél kérésének megfelelően meg fogjuk tenni - mondta el az ügyvéd a lapnak. 

A Bors Timit is megkérdezte az üggyel kapcsolatban, de ő csak annyit mondott, hogy a szükséges jogi lépéseket megtette, ezután az ügyvédet keressék a jövőben.

Szerző