Több sérültet mentettek az M5-ösön (fotó)

Publikálás dátuma
2015.06.20. 16:03
MTI Fotó: Donka Ferenc
Többen megsérültek, amikor két személygépkocsi összeütközött szombat délben az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán Kiskunfélegyháza közelében. A helyszínelés idejére lezárták a balesettel érintett útszakaszt.

A rendőrök a 113-as kilométernél terelték le a forgalmat az 5-ös számú főútra. A katasztrófavédelem honlapján arról tájékoztatott, hogy a balesetben négyen sérültek meg. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult, a másik a belső sávban állt meg. A rendőrség mellett a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók is a helyszínre siettek. Az útzár több óráig is eltartott. 

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Szerző
Témák
baleset M5-ös

Így keresi a kutya a drogot - Rendőrkézen a terjesztő (videó!)

Publikálás dátuma
2015.06.20. 10:22
Fotó: Police.hu
Császár közelében állítottak meg a kisbéri járőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit péntek este. A rendőrök a sofőr iratainak ellenőrzését követően átvizsgálták a ruházatát és a gépkocsit, melynek során kábítószergyanús tablettákat találtak - írja a police.hu.

A nyomozók ezután házkutatást tartottak a férfi lakásán, ahol további 29 darab tablettát foglaltak le. Mivel a gyanú szerint a császári férfi nemcsak fogyasztotta, hanem árulta is a drogot, őt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Kisbéri Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A rendőrségi közlemény szerint az este folyamán a kisbéri rendőrök a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozóival együttműködve további négy személy állítottak elő, aki a gyanú szerint a dílertől vásárolt kábítószert. A kábítószer gyorsteszt mindegyiküknél pozitív lett, valamennyiük ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kisbéri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Szerző

Újra járnak a vonatok Aszód és Gödöllő között

Az egyik vágányon megindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon Gödöllő és Aszód között, ahol péntek délután leszakadt a vasúti felsővezeték az egyik vágány fölött - közölte a Mávinform.

A pálya lezárása és a torlódások miatt pénteken továbbra is jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Füzesabony-Miskolc vonalon - olvasható a közleményben. Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: átlagosan két-két és fél órás késésekre kell számítaniuk az utasoknak. A vasúttársaság szombat hajnalra ígéri a hiba elhárítását és a menetrend szerinti közelekedés helyreállását.

A Mávinform korábban arról tájékoztatott, hogy egy Sátoraljaújhelyről Budapestre tartó gyorsvonat áramszedője eltörött és leszakította a felsővezetéket az érintett szakaszon. Egy időre mindkét vágányt lezárták, az utasokat pótlóbuszok vitték Aszód és Gödöllő között.

Szerző