Előfizetés

Pánik! Elájult az Operettszínház színésze a főpróbán

Publikálás dátuma
2015.06.30. 12:02
Forrás: Facebook/Kocsis Dénes
Elájult Kocsis Dénes, a Fame című darab egyik főszereplője a Budapesti Operettszínház főpróbahetén - írja a Blikk.

A fiatalember a musical reptetéses próbáján lett rosszul, a szorítóheveder és a többször megismételt előre- és hátraszaltók miatt ugyanis elvesztette az egyensúlyát, ráadásul a gyomrával sem volt minden rendben.

"Be kell vallanom, régebben sem volt a barátom a reptetés. Ezen a próbán azonban elég hosszan kellett újra és újra megpördülnöm, megcsinálnom a szaltókat, mert így a bemutató közeledtével már nagyon fontos, hogy rutinosan menjen" - nyilatkozta a lapnak a színész, akin elsők közt színpadi partnere, Gubik Petra segített, de így is legalább fél órába telt, míg Dénes összeszedte magát.

A belső szerveim kissé összekavarodtak, még egy kisebb zuhanást is éreztem, egyszerűen tehetetlen voltam a helyzetben. Csak azt akartam, hogy szilárd talajt érezzek végre a lábam alatt - mondta el a baleset részleteit a darab egyik főszereplője.

Mint kiderült, a színész rosszullétében közrejátszott, hogy az őt tartó heveder túl szoros volt - így ezen állítottak, hogy a későbbiekben semmi hasonló ne fordulhasson elő - írja a Blikk.

Nem ez az első eset, hogy szerencsétlenség ért egy színészt a jelenetek gyakorlása közben, még februárban Trill Zsolt a Nemzeti Színház Brand című előadásának főpróbáján megcsúszott, és esés közben beütötte a fejét.