Buszsofőrök buktak le a 28 milliónyi csempészcigivel

Csempészett cigarettát találtak 28 millió forint értékben a pénzügyőrök egy turistabuszban a záhonyi határállomáson - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

Dávid Zoltán, aki egyben a szervezet rendészeti osztályának vezetője, elmondta, hogy az utasok nélküli buszban az ülések alatti padlólemezek és a szigetelések mögötti részekből, valamint az ülések fölötti tárolókból, továbbá a szellőzőrendszerből került elő 35 ezer doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta. Hozzátette: a két sofőr azt állította, hogy nem tudtak az elrejtett dohányáruról. A pénzügyőrök a buszt és a csempészett cigarettát lefoglalták, a járművezetők ellen pedig költségvetési csalás bűntette miatt indítottak eljárást.

Szerző

Halálra gázoltak egy idős nőt Óbudán

Halálra gázolt egy idős nőt egy személygépkocsi pénteken reggel a főváros III. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

A baleset Óbudán, a Vörösvári utca és Körte utca kereszteződésénél történt. Az asszony olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit vizsgálják - közölte a BRFK.

Szerző
Frissítve: 2015.07.03. 10:55

Villanyoszlopba rohant egy kocsi a Nagykőrösi úton - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2015.07.03. 09:09
MTI Fotó: Lakatos Péter
Teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök Budapesten a XVIII. kerületben, a Nagykőrösi úton, a Solymász és az Igric utca között, ahol villanyoszlopnak ütközött egy személyautó csütörtökön nem sokkal 23 óra utána - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

Az autóban utazók közül két embernek sikerült kimásznia, míg egy embert a tűzoltók segítenek ki az összeroncsolódott járműből - ismertette Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Szerző