Előfizetés

Szörnyethalt a gyalogosok közé csapódott férfi

Pánik és sikoltozás tört ki, amikor a férfi a földbe csapódott - írja a szoljon.hu. Helyszíni beszámolók szerint Szolnokon a huszonnégy emeletes épület tizenhatodik emeletéről vetette mélybe magát az idős ember, aki azonnal szörnyethalt.

Az elsődleges információk alapján az idegenkezűség kizárható, ezért a  hatóság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet. Arról, hogy az idős férfi miért érezte elviselhetetlennek az életet, nem szólnak a hírek. 

Bilincsben a rendőrverő

Őrizetbe vették azt a férfit, aki életveszélyesen bántalmazott egy rendőrt hétfő délután Ajkán - tájékoztatott a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A Veszprémi Nyomozó Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást a 33 éves férfival szemben. A gyanúsított hétfő délután az egyik ajkai benzinkútnál beült egy tankoló személygépkocsi vezetőülésére. Ezt az ott tartózkodó járőr észrevette és kiszállásra szólította fel. A férfi, miután kiszállt, a szomszédos kútnál álló rendőrautóhoz(!) ment, hogy abba üljön be. A rendőr ezt meg akarta akadályozni, ekkor a férfi ököllel többször megütötte. A gyanúsított azután sem hagyta abba a járőr bántalmazását, hogy az a földre került, emiatt a rendőr rövid időre eszméletét vesztette.

A férfi eközben ismét beszállt a rendőrautóba, (!) ahonnan csak az eszméletét visszanyerő rendőr és időközben helyszínre érkező két kollégája felszólítására szállt ki. A bilincselésnek ellenszegült és az egyik intézkedő rendőrt is megütötte. A rendőrök végül közös erővel bilincselték meg és az erősítés megérkezéséig a földre fektették a férfit. A bántalmazott 30 éves ajkai főtörzsőrmester, körzeti megbízott életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Betonkeverő zúzta rommá az autót - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.07.07. 16:12
MTI Fotó: Nagy Lajos
Betonkeverővel ütközött egy személygépkocsi kedden délelőtt Veszprém és Felsőörs között, az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Gaál Csaba elmondta, valamivel kilenc óra után a Veszprémet Felsőörssel összekötő út 7-es kilométerszelvényében egy betonkeverő tehergépkocsival ütközött egy személyautó. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni a 73-as úton Csopak felé lehet.

 MTI Fotó: Nagy Lajos

MTI Fotó: Nagy Lajos

 A balesetben egy ember megsérült, őt a személyautó roncsaiból a veszprémi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki - tájékoztatott Csépányi-Barczi Petra, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.