Iszonyú kínok között halhatott meg a kétéves kislány

Publikálás dátuma
2015.07.22. 19:15
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
A napon hagyott autóban felejtette a kétéves gyermeket  a nagyapja  Nyitrán - írja a 444.hu.

Az akuality.sk úgy tudja, hogy nagyapja vitte volna bölcsődébe a gyereket, de elfelejtkezett róla, bement dolgozni, míg a gyermek az autóban maradt. Csak délután háromkor vette észre, hogy kislány a napon álló, fekete kocsiban maradt. A mentők már nem tudták megmenteni.

A telje cikket itt olvashatja!

Szerző

Tűz a Soroksári úton - Sikerült megfékezni a lángokat (Fotók)

Publikálás dátuma
2015.07.22. 17:49
MTI FOTÓ: Mihádák Zoltán
Eloltották azt a tüzet, amely egy autószerelő-műhelyben keletkezett szerdán Budapesten, a Soroksári úton. Mindkét irányban megindult a forgalom a Koppány utca és a Kén utca között, a HÉV is újra teljes útvonalán jár.

Kisdi Máté elmondta: egy 80 négyzetméteres műhely gyulladt ki. A tűzben tizenöt javításra váró autó égett ki vagy rongálódott meg. Négy ipari palackot hoztak ki a tűzoltók, ezek közül egy gázpalack volt, amelyet ki kellett lőni, hogy ne robbanjon fel. Ezt a rendőrség mesterlövészei végezték el.

MTI FOTÓ: Mihádák Zoltán

MTI FOTÓ: Mihádák Zoltán

A BKK a Facebook-oldalán azt írta: a tűz miatt korábban elterelt 23-as, 54-es és 55-ös autóbusz mindkét irányban az eredeti útvonalon közlekedik. A H6-os HÉV - amely helyett pótlóbuszok vitték az utasokat Közvágóhíd és Pesterzsébet-felső között - ismét teljes útvonalán jár.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: egy 80 négyzetméteres műhely gyulladt ki. A tűzben tizenöt javításra váró autó égett ki vagy rongálódott meg. Négy ipari palackot hoztak ki a tűzoltók, ezek közül egy gázpalack volt, amelyet ki kellett lőni, hogy ne robbanjon fel. Ezt a rendőrség mesterlövészei végezték el.
Közölte: a tüzet sikerült eloltani, az utómunkák tartanak. A tűz keletkezésének okát vizsgálja a katasztrófavédelem.
Kisdi Máté korábbi tájékoztatása szerint a tűzben nem sérült meg senki.

A Mávinform azt közölte az MTI-vel, hogy a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon a Soroksári úton kigyulladt autószerelő műhely oltása miatt a katasztrófavédelem lezárta a vasúti pályát. Az utasokat pótlóbuszok viszik a ferencvárosi állomástól Soroksárig jelentős, 50-60 perc késéssel.

Szerző
Frissítve: 2015.07.22. 18:49

Tűz a Soroksári úton - Áll a HÉV

Egy autószerelő-műhely kapott lángra szerdán Budapesten, a Soroksári úton, a füst miatt le kellett állítani a HÉV forgalmát az érintett szakaszon - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a tűzben nem sérült meg senki, a fővárosi tűzoltók megkezdték az oltást. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írták: a H6-os HÉV helyett pótlóbusz jár a Közvágóhíd és Pesterzsébet-felső között, mert tűzoltók dolgoznak a Soroksári úton a Kén utca közelében.

Szerző