Meghalt a nádasban összeégett férfi

Meghalt az a férfi, akit egy nádastűz oltása során találtak meg a tűzoltók hétfő délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Zsurk külterületén.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvos igazgatója elmondta, a mentőket a tűzoltók riasztották a megégett sérülthöz, akit a helyszínre küldött esetkocsi és mentőhelikopter személyzete már nem tudott újraéleszteni. A nádasban azóta eloltották a tüzet.

Korábban írtuk: eszméletlen, megégett férfit találtak a tűzoltók egy kigyulladt nádas oltása során hétfő délután. A sérültnek a végtagjai és a légcsöve égett meg. 

Szerző
Frissítve: 2015.08.03. 17:49

Horror! Megölte kislányát és apját, majd feldarabolta őket

Egy 25 éves nő meggyilkolta a 6 esztendős kislányát és a maga apját; a testüket feldarabolta, és napokon keresztül dobozokban rejtegette.

Cheyenne J. a hétvégén jelentette be a rendőrségen kislánya és apja eltűnését. A rendőrök a nagyapa házában találtak rá a holttestekre raktári tárolódobozokban, darabokban.

A nő kihallgatásával gyorsan nyilvánvalóvá vált: ő maga a gyilkos. A rendőrség tájékoztatása szerint összeveszett az apjával, és végül önvédelemből ölte meg a férfit. A kis Meredith-ről ugyanakkor azt állította, hogy az ő halála baleset volt.

A nő arra már nem tudott magyarázatot adni, miért rejtegette a holttestüket napokig szétdarabolva. Ráadásul megvannak az elkövetés eszközei is: egy pisztoly és egy kés. A nőt letartóztatták, a nyomozás folyik - írja a Bors.

Szerző

Összeégett férfira bukkantak a nádasban

Eszméletlen, megégett férfit találtak a tűzoltók egy kigyulladt nádas oltása során a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Zsurk külterületén hétfő délután - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Dóka Imre elmondta, a helyszínre riasztott záhonyi tűzoltók megkezdték a férfi újraélesztését, a sérültnek az első információk szerint a végtagjai és a légcsöve égett meg. A férfiért mentőhelikopter indult. A kisvárdai tűzoltóegységek jelenleg is dolgoznak az égő nádas oltásán.

Szerző
Témák
Zsurk nádastűz