Így borult fel egy kamion az M3-ason (fotó!)

Publikálás dátuma
2015.08.10. 19:21
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy tehergépkocsi az M3-as autópálya 43-as kilométerénél a Nyíregyháza felé vezető oldalon, hétfőn délután. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben nem sérült meg senki. A jármű és kiömlött rakománya két sávot elfoglal, a forgalom a műszaki mentés ideje alatt csak a leállósávon haladt.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerző

Feloldották az útzárat az M7-esen

Befejeződött a műszaki mentés, újra zavartalan a forgalom az M7-es autópályán Hollád térségében, ahol a főváros felé vezető oldalon összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi hétfőn kora délután - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sajtószolgálat korábbi tájékoztatása szerint a balesetben ketten megsérültek.  A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes szélességében lezárták az autópálya Budapest felé vezető oldalát, a forgalmat a 7-es főútra terelték.

Szerző

Baleset miatt útzár a 37-esen Olaszliszka térségében

Baleset miatt lezárták a 37-es utat Olaszliszka térségében hétfőn délután - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dobi Tamás tájékoztatása szerint egy személyautó ütközött teherkocsival, három ember megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az út érintett szakaszát lezárta, kerülni Vámosújfalu felé lehet.

Szerző