Előfizetés

Felborult és rommá tört egy autó Budapesten (fotó!)

Publikálás dátuma
2015.08.15. 16:11
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
 A baleset a fővárosban,  a XXIII. kerületi Hunyadi utca és Grassalkovich út sarkán történt.

A - minden valószínűség szerint - gyorsan hajtott személygépkocsi letért az útról, egy kerítésnek ütközött és felborult. A balesetben a sofőr megsérült, de csodával határos módon életben maradt. 

Gázspray-vel támadtak a határőrökre a cigarettacsempészek

Lefújták gázspray-vel a határrendészeket a menekülő cigarettacsempészek péntek este, amikor tetten érték őket Beregdarócnál a zöldhatáron. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a járőrök ládákat cipelő emberekre lettek figyelmesek a zöldhatáron, és igazoltatni akarták őket. A csempészek azonban amint meglátták őket, eldobták a ládákat, gázsprayt fújtak feléjük, és visszamenekültek ukrán területre.

A határrendészek erősítést hívtak, a területet lezárták, és az Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen nagy mennyiségű csempészett cigarettát találtak. Az ukrán hatóságok a határ túloldalán elfogták az egyik feltételezett elkövetőt, és további dohányárut foglaltak le.

A gázspray-vel lefújt határrendészeket kórházba vitték, állapotuk nem súlyos. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak miatt kezdeményez eljárást ismeretlen tettesekkel szemben az ügyészségen, a csempészés ügyében pedig a NAV nyomoz.

Szörnyethalt a földön fekvő ember, áthajtott rajta egy autó

Áthajtott egy földön fekvő férfin egy személygépkocsi szombat hajnalban a Bács-Kiskun megyei Madarason, a férfi a helyszínen meghalt. 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.