Előfizetés

Felborult egy menekülteket szállító autó az M5-ösön (Fotó!)

Publikálás dátuma
2015.08.28. 14:00
Forrás: police.hu
Átszakította a szalagkorlátot, majd felborult egy illegális bevándorlókat szállító kisteherautó péntek hajnalban Kiskunfélegyháza közelében. A balesetben többen megsérültek, egy román embercsempészt a rendőrök elfogták - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Benedek Dávid főtörzsőrmester közleménye szerint a Budapest felé tartó jármű átsodródott a Szeged felé vezető oldalra. Hozzátette: amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a járműnél nem találtak senkit. A helyszínelés során azonban kiderült, hogy a sztrádán a helyszín közelében sérült emberek vannak. A rendőrök az M5-ös autópálya közelében eddig 18 szír illegális bevándorlót találtak, közülük tízet a mentőszolgálat munkatársai és a rendőrök kórházba vittek.

Hajnalban Kunszállás belterületén egy sebesült kezű férfit talált az egyik helyi polgárőr, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Az adatok szerint az autópályán hagyott járművet a Kunszállásról kórházba vitt 31 éves román állampolgár vezette.A férfit egészségügyi ellátása után előállították, majd embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Gyerek is sérült a levegőben pörgő autóban az M5-ösön (fotó)

Publikálás dátuma
2015.08.28. 12:08
Összetört személyautók az M5-ös autópályán Kecskemét határában 2015. augusztus 28-án. Előzőleg egy autó szalagkorlátnak ütközött
Az M5-ös autópályán Kecskemét határában egy autó szalagkorlátnak ütközött és többször megpördült, majd a mögött fékező személygépkocsiba egy mikrobusz belehajtott. A mentők egy gyermeket és két felnőttet vittek kórházba. 

Az M5-ösön több baleset is volt, péntek délelőtt például három személyautó karambolozott az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon. Abban a balesetben nem sérült meg senki,  de a helyszínelés idejére a forgalmat a leállósávra terelték. Előtte két autó ütközött az autópályán, ahol szintén nem sérült meg senki, de a sávlezárás miatt jelentős torlódás alakult ki.

Kigyulladt családi házában halt meg egy asszony

Publikálás dátuma
2015.08.28. 11:26
Illusztráció/Thinkstock
Kigyulladt egy családi ház péntek hajnalban Kaposszerdahelyen, a tűzoltók a házból kihoztak egy nőt, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni. 

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság  tájékoztatása szerint a 120 négyzetméter alapterületű épület teljes terjedelmében égett, a kaposvári tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, öt vízsugárral oltották el a lángokat. A ház tetőtere szinte teljesen megsemmisült, az épület lakhatatlanná vált.