Előfizetés

Kizuhant a felboruló autóból, szörnyethalt a férfi Encsnél

Egy férfi életét vesztette szombat reggel 7 óra körül, miután árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Encs és Gibárt között - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A hátsó ülésen utazó férfi az autóból kizuhant így vesztette életét, a személygépjármű vezetője súlyos, a mellette ülő utasa könnyebb sérülést szenvedett. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Több mázsa dohánylevelet loptak el Kékcsén - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.09.12. 10:55
FOTÓK: police.hu
Húsz mázsa dohánylevelet loptak el egy szárítóból Kékcsén, az elkövetőket a rendőrség elfogta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton. A fő képre kattintva további fotókat láthat!

Fehérvári Marietta százados tájékoztatása szerint az egyik kékcsei porta udvarán lévő szárítóból péntek éjjel tulajdonították el az ipari értékesítésre váró dohányleveleket.

A rendőrkutya, aki rátalált a tolvForrás: police.hu

A rendőrkutya, aki rátalált a tolvajokra. Forrás: police.hu

A bejelentés után a rendőrök nyomkövető kutya segítségével találtak rá az elkövetőkre. A rendőrök egy 17 éves helyi és egy 30 éves rábapordányi lakost állítottak elő, egyiküknél meg is találták és lefoglalták az ellopott dohányleveleket.

Szörnyethalt egy autóból kirepülő ember Vas megyében

Egy ember meghalt, amikor irányíthatatlanná vált és balesetet szenvedett egy autó szombatra virradó éjszaka Vas megyében, Csepreg és Horvátzsidány között.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az autóból egy ember kirepült és a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig beszorult a roncsba. Őt a csepregi tűzoltók szabadították ki. A mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták.